Felsökning av Bluetooth på en 2010 GMC

Från och med 2009, har utvalda GMC fordon har utrustats med Bluetooth-kapacitet. Bluetooth-teknik låter dig koppla ihop din mobiltelefon med bilens stereo att ringa handsfree-samtal. Detta är inte bara säkrare än att använda en mobiltelefon under körning, men i vissa stater är det enda lagliga alternativet. Du kan behöva felsöka Bluetooth-anslutning för att få det att fungera ordentligt. Instruktioner
1

Sätt bilen i parken innan du börjar att para ihop en telefon. Du kan inte koppla ihop en telefon medan fordonet är i rörelse.
2

Aktivera Bluetooth på din telefon. Varje telefon är något annorlunda, men du kommer att behöva slå på din mobiltelefons Bluetooth för att koppla ihop det. Se telefonens användarhandbok för särskilda anvisningar om hur man gör det.
3

Kontrollera att telefonen är vald telefon. Du kan koppla ihop upp till fem telefoner med en enda bil, men du måste se till att den telefon du använder är den valda telefonen genom att välja "Change Phone" alternativet. Den första telefonen parade kommer alltid att vara standard telefon. Du kan bara använda en kopplad telefon i taget.
4

Tryck och håll "Push to Talk"-knappen i två sekunder och vänta på att ditt system att säga "Klar" innan du säger några kommandon.
5

Tala tydligt när du ger röstkommandon. Om din röst är för låg eller mumlade, får fordonet inte registrera ditt kommando korrekt.
6

Kontrollera att du har angett ihopkoppling PIN att ditt fordon gav dig under ihopkopplingen i din mobiltelefon. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99513.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.