Kawasaki Concours specifikation

Kawasaki Concours är en turnerande motorcykel som har en enorm mängd av hastighet kombinerat med en överraskande mängd komfort för en cykel av sin klass. Med sportig design och en ny och förbättrad motor, de 2010 modeller av Kawasaki Concours är top of the line motorcyklar för dem som gillar att åka långa sträckor i stil. Motorspecifikationer

2010 Kawasaki Concours motorcykel har exakta motorspecifikationer. Det är en fyrtaktsmotor, DOHC-motor med fyra ventiler per cylinder och en in-line fyra med VVT. Motorn har en cylindervolym på 1.352 kubikcentimeter, med 84 millimeter i hålet och 61 millimeter stroke. Det är maximalt vridmoment består av 102 pounds per fot vid 6.200 rpm med ett kompressionsförhållande på 10.7:1.
Transmission, fjädring och specifikation Broms

överföringen på 2010 Kawasaki Concours motorcykel består av en sex-växlad manuell. Det finns en 43-millimeters inverterad främre hjulupphängningen med en gaffel och justerbara returdämpning och fjäderförspänning per 4,4 inches. Den bakre fjädring har en tetra-spak med steglös returdämpning justering och en avlägsen fjäderförspänning justerare per 5.4 inches. De främre bromsarna har dubbla flytande, 310-millimeters vågformade skivor med fyra-kolvsok, men låsningsfria bromsar finns som tillval. De bakre bromsarna består av 270-millimeters vågformade skivor.
Bränsle och specifikation Storlek
p Det är en 5,8-liters bränsletank på 2010 Kawasaki Concours och den har relativt standardiserade mått för en sport touring cykel. Sitthöjden är 32,1 inches och tjänstevikten är £ 679,1. Den totala hjulbasen är 58,8 inches och den totala längden på cykeln är 89.4 inches.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99500.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.