Hur gör jag Title ett Homebuilt bil i Ontario?

I Ontario, kräver ministeriet för Transportation dig att registrera och titel din hembyggda bil. För att göra detta måste du fylla i flera former, få en försäkring och presentera en edsvuren utsaga till en Driver and Vehicle Licens utfärdande kontoret. Innan, bör registrerar du se till att din hembyggda bilen uppfyller alla bestämmelser i Highway Traffic Act, och du måste bestämma bilens officiella beteckning. Processen låter överväldigande, men den som har byggt sin egen bil kan ta itu med byråkratin. Saker du behöver
Auktoriserad Ansökan utsaga
för registrering
försäkringsbolagets namn och försäkringsnummer
säkerhetsnormerna Certificate (SSC)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din bil mot reglerna i del VI i Ontario Highway Traffic Act. Innan du kan titeln din bil, måste du uppfylla eller överträffa alla dessa krav.
2

reda på om din bil är homebuilt eller en sats. Om du byggt bilen från ett kit du köpt, så Ontario ser att bilen som ett kit bil. . Om du byggde den stora komponenter delar t.ex. kroppen, chassi, ram, etc., då bilen homebuilt Addera 3

Skriv upp ett intyg som anger följande: ett uttalande som du byggt fordonet, inkludera ditt fullständiga namn, adress och underskrift, ett uttalande om att du är den lagliga och rättmätiga ägaren, en redogörelse för hur du gjort kroppen och där du fick delarna, innehålla namn, adress, inköpsdatum och säljarens namn ; fakturor för alla de delar som du använde för att bygga bilen, ange det år du fyllt i fordonet, fordonets identifieringsnummer eller ett uttalande säger att du kommer att använda ett ministerium-numret. Om din bil är ett kit, inkluderar satsens tillverkaren, chassinumret ur satsen och en faktura för försäljning.
4

Hitta en kommissionär av eder eller en Notarius Publicus och presentera henne med din utsaga . Hon kommer NOTARIELL det åt dig. När du går till Driver and Vehicle License utfärdande kontoret, tjänar denna utsaga som bilens titel.
5

fylla i en ansökan om registrering. Få formuläret från någon Driver and Vehicle License utfärdande kontoret.
6

Nuvarande försäkringsbevis, som inkluderar ditt försäkringsbolag namn och försäkringsnummer till Driver and Vehicle License utfärdande kontoret.

7

Ge en Safety Standards certifikat till Driver and Vehicle License utfärdande kontoret. För att få en Safety Standards certifikat, måste du ta din bil till en auktoriserad mekaniker vid en godkänd statlig Bilprovningen Station.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99490.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.