Mål för Cadillac Motors

Namnet säger allt. När du tänker på lyxbilar, kommer ett ord till sinnet. Cadillac. Det har funnits andra lyxmärken under åren och nuvarande ettor som Lexus och Mercedes-Benz är fortfarande en del av bilköpare ordförråd. Sedan 1903 har Cadillac anges att förse köparna med möjlighet att äga vad de kallade den "gyllene standarden för bilar." Målen under åren har varit densamma för Cadillac. Marknaden till
kärnpublik

Cadillac ägare är äldre personer över en viss inkomstnivå, eftersom de är sannolikt människor som vill ha mer lyxiga och bekväma omgivningar i sina bilar. När Cadillac har försökt att gå ifrån den formeln, har det resulterat i bilar som Cimarron (en kompakt Cadillac från början av 1980 marknadsförs mot yngre köpare) och Allante (enupplaga cabriolet tänkt att fånga sent 1980-tal köpare som hade gravitated mot utländska fordon). Varje herrelösa resulterade i låg omsättning och en återgång till vad som fungerade bäst. Köpa och sälja The 1980 Tar Ändra

Efter fordonsindustrin standarder avslappnat Cadillac och andra bilföretag under 1970 och tidiga 1980-talet, kom till mitten av 1980 en förändring som resulterade i Cadillac erbjuda en enhetlig strategi för alla sina fordon. Istället för olika avdelningar som arbetar på olika bilar, var Samtidig Engineering konceptet utformades i vilken alla avdelningar skulle arbeta mot samma fordon. Målet var att få nöjda kunder i planen, en strategi som fungerar bra i dag.
Konst och vetenskap i Fordon Till Salu

Cadillac, och genom förlängning General Motors, har alltid betonat konst när det presenterade Cadillac varje år. Märket är känt för att titta snygga och stilrena. Dagens köpare vill ha lite mer kunskap om den vetenskapliga bakgrunden som går in i att producera bilar, och som ett resultat Cadillac förde vetenskapen in i ekvationen. Med fordon som CTS har vassa kanter ersatts med mer aerodynamiska kurvor. Den 550-hästkrafter motorn har gett mer makt samt att en bil inte alltid känt för muskel.
Fler funktioner för att locka yngre köpare

Cadillacs medianålder för bil köpare närmar sig 60, GM och Cadillac har båda insett mer innovativa funktioner måste ingå för att attrahera yngre ägare och lägre än medianåldern. Införandet av onstar navigationssystemet har hjälpt, som har vägassistans, navigationssystem, länd säten stöd och grepp stabilitet. Dessa funktioner, som hittades i andra bilar, har äntligen fångats på i Cadillacs och hjälpte till att göra bilen mer attraktiv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99482.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.