Hur Vik baksätet på en Wrangler

Jeep Wranglers är uppskattad för sina terrängegenskaper och robust konstruktion, inte så mycket för deras lastutrymme, som saknas. Lyckligtvis, om du behöver för att dra en stor post i din Jeep, kan du vika ner baksätet och ta bort den för att öka lastutrymmet. Fälla ned och ta bort baksätet i en Wrangler är snabbt sätt att öka jeep mångsidighet. Instruktioner
1

Gå till baksidan av Wrangler och komma åt baksidan av baksätet genom last dörr på fordonets bak. Du måste rensa din last område av artiklar och kommer också att vilja lyfta upp eller dra ner dragkedjan i ryggen glaset, beroende på om din Wrangler har en mjuk eller hård topp.
2

Dra bältet spännen genom baksidan av sätet, så att de inte längre rör vid sätet. De Bältesspännare i en Jeep Wrangler är bultade brädorna direkt bakom baksätet Addera 3

Lokalisera den lilla metall spak på vänster sida av sätet, nära där baksidan av sitsen möter botten av sätet. Dra uppåt på den med ena handen och skjut den övre delen av sitsen framåt med den andra. Stolen kommer att vika ner.
4

tag i nedre botten av sätet ordentligt och lyft den uppåt. Det kommer att lägga sig och bläddra fram emot. Om du vill lämna sätet i jeep, är detta så långt det vika.
5

Dra uppåt på höger sida av fällt säte för att lossa den från den skruvade gångjärn som håller den in i lastbilen, för att om du vill ta bort sätet helt och maximera din Jeep lastutrymme. Sitsen är byggd för att glida in och ut av Jeep. När en sida utgåvor, kan du dra eller lyfta stolen ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99469.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.