Tips för att sätta upp suffletten på en 2007 Jeep JK

En av Jeep Wrangler mest unika och populära funktionerna är avtagbara suffletten. Däremot kan ta bort och ersätta den nya Jeep JK Wrangler topp vara något mer komplicerat än många människor förutse när de först köper eller kör en Wrangler. Lyckligtvis finns det några åtgärder du kan vidta för att göra processen enklare. Närma sig den Logiskt

Jeep mjuka toppar har multipel zippa, klippning och Velcroing delar som alla måste fästas. Dock kommer den ordning som du fäster och fäst dessa bitar gör en stor skillnad i den totala lätt att sätta upp i stället. Först, lyft upp upp och klippa framsidan av toppen i jeep kropp ovanför vindrutan, fäst sedan ner bakre hörnen. Rulla ner fönstret tillbaka och zippa upp ordentligt, sedan gå vidare till de bakre fönstren. Oroa dig inte för de mindre plastclips förrän du har majoriteten av toppen tillsammans. Fäst de främre fönstren räcker.
Behåll dina Top

Jeep mjuka toppar inte hanterar missbruk väl, och en topp i dåligt skick är dubbelt så svårt att sätta på så en välskött en. Om du inte bryr dig om din Jeep topp ordentligt, kommer dragkedjor bli svårt att använda och börja klibba, och plastclips kan skadas och inte fäst ordentligt. Förvara alltid Jeep topp ordentligt på en säker plats när den avlägsnas. När du tar bort eller sätter upp toppen, hantera det försiktigt och undvika ryck eller ryckte på någon av dess utrustning.
Få hjälp

Ett av de enklaste sätten att sätta upp din Jeep sufflett lättare att rekrytera hjälp. De mjuka toppar kan vara skrymmande och besvärliga att hantera ensam. Däremot kan hjälp av en annan person för att hålla bitarna på rätt plats och förhindra förskjutning när du zippa och klippning din topp tillsammans göra en stor skillnad i den tid det tar att sätta JK Wrangler topp upp.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99467.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.