Bilar som ser ut som Chrysler Pacifica

Chrysler Pacifica var en medelstor crossover utility vehicle (CUV) som producerades från 2004 till 2008. Den Pacifica ger intryck av att vara en korsning mellan en minibuss, en SUV och en fyra-dörrars sedan. Dess ganska kort produktionen berodde på dess ha ganska begränsad framgång och försäljning. Det har funnits flera andra crossover SUV tillverkade fordon som har ett liknande utseende och prestanda till Pacifica. Dodge Journey

Dodge Journey infördes som Pacifica lämnat marknaden. Den delar en nästan identisk kropp stil och axelavstånd, och har många av samma statistik och alternativ som var tillgängliga på Pacifica. Som Dodge och Chrysler är två olika varumärken under samma företag, är det ganska säkert att säga att det Pacifica var mer eller mindre bort från Chrysler varumärket, något modifierad och återinförs på marknaden som Journey.


Nissan Murano

Nissan Murano crossover SUV infördes som ett av de första crossover stadsjeepar i USA under 2003. Den Murano var en av Pacifica främsta konkurrenter. Den Murano liknar Pacifica på många sätt. Den Murano har en liknande kropp design, och många av de funktioner som erbjuds av Pacifica. Däremot erbjöd Murano också mer-kraftfulla motorer och drivlinor än Pacifica.
Lexus RX 330

Lexus RX 330 var en annan crossover SUV som var fysiskt liknar Chrysler Pacifica. Det producerades från 2004 till 2006. Lexus RX 330 erbjöd en mycket mer lyxiga funktioner och alternativ än i Pacifica gjorde. Men det också bara haft begränsade försäljningsframgångar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99457.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.