Kombi Specifikationer

Volkswagen Kombi Van introducerades på marknaden under tidigt 1950-tal. Det var den andra fordon som Volkswagen släppt efter "skalbagge." Officiellt kallas den "Transporter", var Volkswagen Kombi säljs i USA 1950-2003. Den fjärde generationens modell, som tillverkades mellan 1992 till 2003, är känd i USA som "Volkswagen Eurovan." Den femte generationen av transportörer inte nå USA på grund av dess höga import skattesats. De senaste Volkswagen Transporters fortfarande marknadsförs i Europa och andra länder. Kombi Funktioner

2010 Transporter Kombi är en framhjulsdriven, fyradörrars van som rymmer fem eller sex passagerare. Den levereras som standard med en makt förarsäte, en manuell luftkonditionering, en 12-volts uttag, ett streck-monterad växelspak, en fjärr centrallås och en ljudanläggning med CD-kapacitet och två högtalare. Den Kombi chassi är utrustad med främre och bakre krängningshämmare och en främre McPherson fjäderben fjädring. En 4x4 alternativ är också tillgänglig på sin top-of-the-line drivlina.
Motor och prestanda

2010 Kombi är utrustad med en Euro 5-anpassad turbo dieselmotor, som har en cylindervolym på 2 liter. Tre motoralternativ finns tillgängliga för Kombi, men alla av dem är baserade på 2.0L turbo dieselmotor. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd 81.00 mm och 95,5 mm respektive och ett kompressionsförhållande på 16,5-till-1.

Den första motorn alternativet är en 2.0L fyrcylindrig turbodiesel med 84 hästkrafter vid 3500 rpm och 220 lb.-ft. av vridmoment. Basen Motorn levereras som standard med fem-växlad manuell växellåda. Det andra alternativet har 102 hästkrafter vid 3500 rpm och 250 Nm av vridmoment, medan det tredje alternativet ger 132 hästkrafter vid 4.000 rpm och 400 Nm av vridmoment. Båda motoralternativ levereras som standard med en sexväxlad manuell växellåda och kan uppgraderas till en sju-växlad automatlåda.
Säkerhet och prisinformation

Transporter Kombi levereras som standard med sidan och krockkuddar fram, ett låsningsfritt bromssystem, förare bilbälte varningssignal, elektronisk bromskraftfördelning, ett antisladdsystem, och ett elektroniskt stabiliseringsprogram som automatiskt detekterar och beräknar fordonets massa och tyngdpunkt för bättre stabilitet. A 2010 Transporter Kombi kostar runt $ 37.000 till $ 44.000 som av 2010. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99452.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.