Jeep Sahara Wheel specifikation

Jeep Wrangler Sahara är en av de högst rankade medelstora sport utility vehicles (SUV) på marknaden idag. Sahara är en on-/off-road SUV som är populär bland friluftsentusiaster, och hjulen är en av dess viktigaste funktioner. Låt oss ta en titt på hjulet specifikationer och varför de är en integrerad del av säkerhet, komfort och prestanda i Sahara. Storlek, typ och syfte

Med en hjulbas som mäter 95.4 inches, kommer Jeep Wrangler Sahara standard med fyra 18-tums Gladiator gjutna aluminiumfälgar målade satin silver och Bridgestone Dueler on-/off-road däck, Perfekt för både en maklig enhet på motorvägen och en robust utflykt i vildmarken. De eleganta lättmetallfälgar ger bättre prestanda på grund av en större omkrets, och den ökade prestandan gör det möjligt att manövrera även den mest oländiga terräng i stil och komfort.
Fjädring

Lättmetallfälgar är det primära valet av körning aficionados på grund av sin styrka och hållbarhet, eftersom kvaliteten på metallen kan ge flera fördelar för fordonet och dess passagerare. Den aluminium fälgar är idealiska för stadsjeepar, eftersom de är bättre på att minska det som kallas "den ofjädrade vikten" (tyngden av den del av fordonet som inte stöds av fordonets upphängningssystem), vilket reducerar väg chock och ger bättre hantering vid högre hastigheter och runt snäva hörn.
bromsar, fälgar

aluminiumlegering hjulen gör utmärkta ledare av värme, vilket möjliggör minskad värme från bromsarna och vilket resulterar i en lägre broms fading. Lättmetallfälgar producerar också mer effektiv broms kylning till rotorerna och bromsok, hålla slitage på bromssystemet till ett minimum utan att kompromissa med prestandan. Jeep Wrangler Sahara använder också sin patenterade Command-Trac deltid fyrhjulsdrift-system, som sparkar i de tuffaste terrängförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99440.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.