1985 Oldsmobile Cutlass Supreme Specifikationer

I 1985 Cutlass Supreme är den femte generationen av Oldsmobile Cutlass. Före 1985 var Cutlass Supreme kallas Cutlass Calais. År 1985 blev den översta högsta på Cutlass Salon. Den Cutlass Supreme är en betraktas som en medelstor sedan och specifikationer 1985-2010 har inte förändrats så mycket. Prestanda

Cutlass Supreme är utrustad med en fyra-växlad automatlåda. Motorn är en 3,1-liters, V6 med 160 hästkrafter. Den Cutlass Supreme kör som en framhjulsdriven.
Styrning och fjädring

Den främre hjulupphängningen är ett fjäderben där bak är en multi-länk. Både främre och bakre fjädring inkluderar krängningshämmare. Hjulen är 16 inches och även reserv är gjord av kompakt stål.
Interiör

Cutlass Supreme säten fem vuxna i skålade säten. De främre nackstöden är justerbara och de främre armstöden, i mitten av bilen, har lager som ingår. Den främre förarstolen kan styras att röra sig i sex olika sätt, passageraresittplatsen i fyra. De bakre nackstöden inte justera. Interiören är tyg som är golvmattorna. AM /FM-radio kommer standard med bilen.
Bränsle och effektivitet

gas körsträcka i staden är ungefär 20 miles per gallon, blir motorväg resor ca 29,1 miles per gallon. Den Cutlass behöver regelbunden blyfri bensin och rymmer cirka 17,1 liter bränsle i tanken. Addera Exteriör och interiör

Supreme innehåller stötfångare som är färgmatchad till kroppen av bilen samt krom eller ljusa trim. Day time varselljus är standard, liksom främre dimljus. De yttre backspeglarna är justerat internt för föraren, externt för passageraren. Twin strålkastare är gjorda av halogenlampor. Tonade rutor är också standard. Inuti, luftkonditionering, fast antenn och AM /FM-radio är standard. Farthållare, mugghållare och säten hink är bland de högsta funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99431.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.