Jaguar S-Type 4.2 Specifikationer

Jaguar S-Type är en kraftfull lyxbil. Den första generationen Jaguar S-Type gjorde sin debut 2000, som en lyxig modell i sedan kategori, enligt CarSeek. Den S-Type lineupen hade en mängd olika motorer och drivlinor, varav en var den 4,2-liters, V8. Den 4,2-modellen av S-Type introducerades 2003 och tillverkades fram till 2008. Allmänna specifikationer

MSRP för 2001 4,2-modellen var $ 27.995, enligt Motor Trend Magazine. Bilen tar premium blyfri, 91 bensin och har en EPA-rated stads gas körsträcka på 18 och en motorväg rating av 26. Total körsträcka påstås vara 20 mpg. Bränslet kapacitet för bilens bensintank är 18,5 liter.
Prestandaspecifikationer

Jaguar 4,2-liters modellen har ett lager motor med 300 hästkrafter V-8 motor som har en jämn linjär dragkraft över hela skalan av rpm nivåer, enligt Distro Cars. Den noll till 60 tiden på denna modell är 6,2 sekunder. För den turboladdade 4,2-liters S-typ prestanda förbättras med 400 enheter av hästkrafter och en nolla till 60 tiden på 5,3 sekunder.
Ström och hantering

S-Type kommer med en mängd funktioner för att göra enheten säkrare och roligare. Bilen sysselsätter fyra hjul låsningsfria bromssystemet, ABS. Bilen har ett elektroniskt styrt system för stöd till hur bilen bromsar under kurvtagning. Den S-Type har ventilerade skivbromsar samt en elektronisk handbroms. För bättre säkerhet, sysselsätter bilen ett elektroniskt antispinnsystem som körs i samband med ABS-systemet. Dessutom har bilen ett nyckelben främre och bakre fjädring med krängningshämmare och spiralfjädrar i fram och bak. Addera inredningsdetaljer

Interiören i 4,2- liters S-Type innehåller funktioner som en alpin ljudsystem med AM /FM-radio, CD-spelare, och en sex-skiva remote auto-växlare. Den lastkapacitet med baksätet är ned 28,6-kubikfot och med alla säten på plats den reduceras till 14,1 kubikfot. Det finns ett cigarettändaruttag monterad i främre instrumentpanelen systemet samt aska fack i fronten och bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99389.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.