2003 Yamaha 450 Kodiak specifikation

I 2003 Yamaha 450 Kodiak är en USA-tillverkade fyrhjulsdrift terränggående fordon. Den är byggd för terrängkörning och är populär bland jägare och äventyrslystna. Den Kodiak levereras med en inbyggd pakethållare, vilket gör den kapabel att dragande last, oavsett om det är utrustning för camping eller en jägare bounty. Motor, växellåda, bromsar och hastighet

450 Kodiak är utrustad med en 421-cc, fyrtakt, vätskekyld motor, som kan bogsering 1,102 pounds. Den har en elektrisk start förutom en extra pull starter. Kodiak är utrustad med en fyra-växlad automatlåda Ultramatic växellåda och tryckknapp fyrhjulsdrift. Kodiak har en topphastighet på 52 miles per timme. Hydrauliska skivbromsar på fram och bak ger bromskraft.
Pris

Basmodellen kom med en tillverkare rekommenderat pris på $ 6199. Den Realtree Hardwoods Hunter Edition har ett rekommenderat pris på $ 6499.
Mätningar

Kodiak har en 9,7-tums markfrigång. Kodiak har en hjulbas på 48,5 inches och en sitthöjd på 32,6 inches. Den låg sitthöjd ökar hantering förmåga genom att hålla tyngdpunkten på fordonet låg och nära marken. Den Kodiak väger in på 551 pounds och kan bära 264 pounds mellan dess främre och bakre rack bagage. En 4-liters bränsletank är standard.
Däck

Kodiak levereras med två olika storlekar däck. Fronten har 8-tums breda däck medan den bakre har 10-tums breda däck. Smalare däck i fronten ger större roterande förmåga, medan bredare däck i bak ger större dragkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99382.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.