Funktioner av Hyundai Sonata

Den eleganta designen av 2011 Hyundai Sonata kommer fullspäckad med funktioner som konsumenterna kommer att njuta. För en medelstor familj sedan, har 2011 Sonata en sportigare utseende än tidigare poster, förbättrad prestanda och köregenskaper är rivaliserade endast genom sin aerodynamiska utformning, vilket gör detta fordon ett utmärkt val för dem på marknaden för en ny bil till familjen. Enligt Edmunds.com är dessa attribut tillsammans med Hyundais konkurrenskraftiga priser och generösa garanti. Många av funktionerna är standard på 2011-modellen. Vad finns under huven?

Basmodellen levereras som standard med en 2,4-liters, fyrcylindrig motor och sexväxlad växellåda, framhjulsdrift och fyrhjuliga oberoende fjädring. Den ökade vridmomentet ger bättre acceleration, medan suspensionen möjliggör en jämnare gång. Säkerhet är också ett stort problem, så att Sonata är utrustad med ett antisladdsystem som använder sensorer för att mäta och korrigera någon plötslig halka vid ratten, bidrar till att minska risken för en olycka. Den Sonata är fortfarande betraktas som en medelstora sedan, men dess utseende är mer kompakt --- det verkar som om Hyundai gick för en kraftfull men effektiv design denna gång ut. Utanför Funktioner Addera ditt kommenterar:

2011 Sonata har en kurvig, vind-vispad kvalitet --- det verkar nästan som om det är i ständig rörelse. Den har dubbla eldrivna sidospeglar, dimljus fram och juvelprydda beskyddare-lins strålkastare. Hjulsidor kommit standard, aluminium-lättmetallfälgar är tillval på basmodellen. Vissa modeller levereras med kromade dörrhandtag och grill. Också tillgängliga för köp är den valfria krom spets dubbelt avgassystem. Den Sonata kommer i en rad djupa metalliska färger som ger en extra kant till dess övergripande utseende och känsla.
Inredningsdetaljer

Några av de inredningsdetaljer innehålla en icke-CFC (klorfluorkarboner) luftkonditioneringssystem, elektriska fönsterhissar, sex högtalare AM/FM/XM/CD/MP3 ljudsystem, en avancerad, anpassningsbar färddatorn, och ett Bluetooth hands-free telefon system. Valfria funktioner inkluderar en högupplöst navigationssystem och chaufför-sits svankstöd för långa pendlar eller resor familj. Vissa modeller har ett keyless inresa och starter funktion, uppvärmd fram-och baksäte, läderklädd interiör och även en backkamera.
Modeller & Priser

Beroende på vilken modell du köper, kör 2011 Sonata minst $ 19,195 och med oktober 2010. Edmunds.com har prissatt 2011 modeller mellan $ 18.000 och $ 26.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99367.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.