Mini Cooper S Works specifikation

I mitten av 1960-talet John Newton Cooper förvandlas British Motor Company klassiska Mini i den klassiska Mini Cooper --- och vunnit flera tävlingar med den. MINI Cooper S Works blev en återförsäljare installerade alternativ under 2006. Medan inte längre kallas Cooper S Works, erbjuder Mini John Cooper Works linje, finns som både hardtop och cabrioleter. Motor

2011 Mini John Cooper Works får en turboladdad 1,6-liters fyrcylindrig aluminium-block motor med direktinsprutning och fyra ventiler per cylinder. Mini klassar den på 208 hästkrafter och är 192 pund-fot av vridmoment. Under 2011 har twin-scroll turbo en overboost-funktion som ger ytterligare 16 pund fötter vridmoment.
Chassis

Chassit är en del av det som gör en Mini så igenkännbar. Stötfångare mot stötfångare, är den totala längden av bilen 146,2 inches, eller drygt 12 meter. På bara 75,3 inches bred, är bilen betydligt mindre än andra bilar i sin klass, till exempel Subaru WRX. Hjulbasen på 97.1 inches ger Mini förmågan att vara smidig i trånga utrymmen och snabbt genom kurvor.
Performance


Det spelar ingen roll hur stor motor och chassi är om bilen inte levererar prestanda. Detta är dock en John Cooper Works bil, vilket innebär att prestandan backar upp delarna och patentkraven har validerats. Den här bilen har en 0 till 60 mph tid på 6,2 sekunder och har en toppfart på 147 mph. Detta är siffror för den bilen du kan gå in och köpa utanför utställningslokalen golvet utan att behöva göra några andra förändringar av verket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99363.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.