1976 Camaro LT Teknisk info

I 1976 års Camaro LT var en amerikansk muskelbil tillverkad av Chevrolet. Den Camaro hade vissa specifikationer som var standard på alla modeller av Camaro för det året men LT modellen kännetecknas av inre och kaross. LT var en sport Coupe som hade flera trim alternativ som är specifika för LT-modellen. Coupe hade en definierande look med bakrutan sluttar försiktigt in i lastbilen, vilket ger den bakre delen av bilen en mer rundad utseende. Läs mer om denna muskel bil för att hjälpa din forskning om du funderar på att köpa en begagnad Camaro. Specifikationer Specifika till LT

Sätena på LT konstruerades av antingen vinyl eller tyg. Sätena hade sågat bort nackstöd och olika sy linjer användes än de som användes i år tidigare. De dörrpaneler kom med draghandtag och tack på de inre armstöden. LT presenterade också en uretan /stål ratt och Amberlite isolering filtar installerades i dörrarna, bakre sidostyckena, bakom baksätet och under mattan som fodrade golvet i bilen.
1976 Camaro Motor och växellåda Specifikationer

1976 Camaro kom med en standard 305 hästkrafter V-8 motor med kylarens system för att förhindra förlust av kylmedel. Motorn hade också hydraulventil filter. Transmissionen presenterade en turbo-Hydramatic överföring som hade tre framåt-hastigheter, vilket möjliggjorde växlingar mellan växlarna som en automatisk växellåda utan även kan växlas manuellt genom växellådan.
Säkerhetsinformation

1976 modell bil kom med funktioner som verkar föråldrade genom modern bil standarder. Bilen hade tryckknappen säkerhetsbälten med spännen som installerades för alla passagerare positioner, vilket innebar de tre platserna i ryggen. Säkerhetsbältet för föraren och den främre passagerarplatsen skilde sig i att de bestod av bröstband samt remmar som gick över magen. Dessutom, den främre streck ratten samt byggdes med energiupptagande material till stöd i händelse av en krasch.
Ytterligare funktioner

1976 Camaro hade variabel utväxling makt för enklare kontroll av bilen. Den hade också en inbyggd värmare /defroster systemet samt en AM /FM-radio och högtalare i fram och bak. Den Camaro hade en mekanisk ventilationsanläggning som hålls utanför luft som cirkulerar inne i bilen även när bilen stoppades eller windows var upp. Detta bidrog till att hålla luften fräsch inuti bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99344.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.