1998 Ford F150 Lariat Standard Egenskaper

Den åttonde generationen av Ford Truck F-150-serien, 1998 F-150, var den bäst säljande full storlek pickup och den mest sålda bilen i Amerika. F-150 serien linje omarbetades 1997 för att ge modellen linjen en ny kropp, chassi och motor samt ridning komfort för både förare och passagerare. Kroppen stil är en pickup med en kort säng och kan dra 2,000 pounds, med en maximal belastning av 8,200 pounds. Motor

4,6-liters V6-motor kom med en multi-point insprutning bränslesystemet och en 20 procentig ökning av produktionen, som tog upp till 210 hästkrafter med ett vridmoment på 255 vid 3000 rpm. Den 7,5-liters diesel V8 fick också bränsleinsprutningsdonet senare i år. Bränsletanken höll 114 liter och fick 16 miles per gallon i staden och 19 miles per gallon på motorvägen. Den 1998 F-150 kom med en femväxlad manuell växellåda med vägmätare. Addera Chassis

framskärmar, stötfångare och huv formades på 1998 F-150 . Den främre änden kom med flush strålkastare som gjorde ersätter glödlampor lättare. 1998 års F-150-modellen krävs demontering och byte av en glödlampa, och inte hela strålkastaren som på tidigare modeller. Fronten hade också lampor wraparound parkering och en enkel grill med 12 öppningar. Den 3.08:1 axel ratio, med ett nyckelben framvagn, kom med ett fristående krängningshämmare med torsionsfjädrar. Dessa fjädrar, kombinerat med balken bak fjädring med stela bladfjädrar, gav lastbilen en jämnare gång.
Interiör

1998 F-150 kom med c-lås, servostyrning, elektriska fönsterhissar och främre läsning lights.The omgjorda instrumentpanelen gjordes så att mätarna var lättare att läsa. Den hade en större handskfacket för att rymma större poster samt airbags för både förare och passagerare. Andra vanliga funktioner ingår en fast bakruta, front upplyst askkopp, lastutrymme ljus, bakdörrar last, digital klocka, ljus artighet, farthållare och fickor dörr för förare och passagerarsätet. Sätena kom med säkerhetsbälten som var 3-punkts justerbart samt en statisk höftbälte. Den främre armstödet fällas upp för att avslöja en låda för att stuva föremål.
Body Color

Främre och bakre stötfångare kom i krom. Den klädseln på sidan av kroppen kom i ett val av antingen krom eller klarrött. Den färg färger erbjuds för 1998 års modell var metallisk, glans eller svart klarlack, klarröd klarlack, Toreador röd metallic, ljus prairie tan metallic, silver metallic, Oxford vit och Stilla grön metallic.

Egenskaper

För första gången i modellen linje, kom Ford F-150 med låsningsfria bromsar bak som standard. Andra funktioner som ingår en lättåtkomlig box säkring, en förenklad bälte ersättning för generatorn, servostyrning och en A /C kompressor. 1998 års F-150 ingick branschens första standarden för en tredje dörr på alla SuperCab trim. Drivlinan kom med bakhjulsdrift. Förlängda hytter fanns tillgängliga som tillval. Trailer bogsering utrustad för enkel fastsättning på trucken. Vindrutetorkarna kom med en automatisk intermittent torka medan klädseln uppgraderades till duk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99342.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.