2000 Nissan Frontier Crew Cab Bed specifikation

Nissan blev den första tillverkaren att sälja en kompakt pickup i USA år 1958, under Datsun namn. 1998 lanserade Nissan en ny kompakt pickup, Frontier. År 2000 kom den Nissan Frontier i tre olika hytt alternativ: vanlig hytt, King Cab och Crew Cab. Crew Cab är den största hytten storlek, men med den större storleken en del av bilens lastutrymme måste undanröjas. Längd

När lastflaket mäts för längd, mäts den från den främre väggen till den inre delen av bakluckan. Den 2000 Nissan Frontier Crew Cab säng mätte 54.7 inches från framsidan till baksidan, jämfört med 77.4 inches i den vanliga hytten. Addera vägg till Wall Bredd

väggen till vägg bredd är från en sidovägg av sängen till den andra. Inte alla av sängen är användbar med denna mätning som hjulhusen intränga i lastutrymme. Den vägg till vägg bredd 2000 Frontier Crew Cab säng är 59,8 inches. Denna mätning inte påverkas av hytten storlek.
Well-to-Well Bredd

väl till väl bredd är mängden användbart utrymme mellan hjulhusen inuti bädden. The Frontier Crew Cab har 41,7 inches av väl-att-bra utrymme. Denna mätning är densamma i alla storlekar Frontier cab.
Djup

Djupet av bädden är tagen genom mätning från golvet av bädden till toppen av den sängens väggar. Den 2000 Frontier Crew Cab hade en säng djup 17.10 inches. Hytten storlekarna inte ändra sängen djupet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99335.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.