1978 Honda Goldwing specifikation

Gold Wing är den turnerande uppdelningen av Honda Powersports avdelningen. Touring cyklar är byggda för att ge komfort passageraren högsta på långa turer och är perfekt för resor och turné i landet. De får inte ha förstklassig prestanda specifikationer men finns med lyxiga komponenter såsom GPS och stereoanläggningar. Gold Wing är ett mycket välrenommerat varumärke för touring cykel och har fått sitt namn av "Cycle World" magazine som en av sina "Top 10 cyklar" 17 gånger, enligt Honda webbplats. Läs om den klassiska 1978 modellen av Gold Wing om du söker till att köpa en begagnad touring cykel. Allmänna specifikationer

officiell titel för denna touring cykel var Honda GL 1000 LTD Gold Wing. Webbplatsen Bikez, som rankar motorcyklar på en mängd olika faktorer, har gett '78 Gold Wing en 73,3 av en 100-gradig skala, och cykeln tjänade en 83,6 av 100 för tillförlitlighet.
Motor

Motorn på '78 Gold Wing var storlek på 70 cubic inches. Den typen av motorn var en fyrcylindrig boxermotor, och var en fyrtaktare. När det gäller makt, det var rankad som 82 hästkrafter vid 7500 rpm och kunde producera maximalt 121,8 miles per timme vid prov på en racingbana. Kompressionsförhållandet på just denna motor är 09:02-till-en och antalet ventiler per cylinder på motorn är två. Motorsystemet är luftkyld med en fem-växlad växellåda.
Bromsar och vikt

De främre bromsarna på Gold Wing är dual-skiva med en storlek på 232 mm och innehåller två-kolvsok. De bakre bromsarna är singel-skivbromsar storlek på 250 mm med en-kolvsok. Den totala tjänstevikt på cykeln med en full tank är 650.4 pounds. Bränslet kapacitet för cykeln är 5.2 liter vanlig gas.
Dimensioner

'78 Gold Wing hade en sitthöjd på 31,9 inches och en hjulbas på 60,8 inches . Cykeln byggdes för en förare och hade plats för en passagerare att sitta bekvämt bakom passageraren. Gold Wing var utrustat med krängningshämmare för passageraren att hålla fast vid. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99329.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.