Den 1995 Mazda MX3 specifikationer

Mazda MX-3 är en kompakt sportbil som tillverkades av Mazda 1991-1998. MX-3 hade en två-dörrars, halvkombi setup som hade plats för fyra personer totalt. MX-3 var den första bilen i sin klass för att erbjuda en V-6 motor, vilket bidragit till att förbättra dess ställning som en sportbil bland andra liknande märken. Utforska specifikationerna för 1995 Mazda MX-3 om du söker att köpa en begagnad version av bilen. Allmänna specifikationer

Mazda MX-3 har en genomsnittlig bränsleförbrukning på 28 miles per gallon, enligt Edmunds. Motorn är placerad i främre delen av bilen och MX-3 är en två-hjulsdrivna fordon med framhjulsdrift. Den ursprungliga MSRP för denna bil var $ 14.445 under 1995. Vikten är £ 2400 när de ställs utan en full tank. Suspensionen var en självständig tvärlänk som gjorde det vädjar till sportbil entusiaster som denna funktion ökat sin kurvtagning och hantering förmågor.
Motor

Motorn kom standard med en fyrcylindrig motor med möjlighet till en V6 också tillgängliga. Den fyrcylindriga motorn är konfigurerad med 16 ventiler med fyra ventiler per cylinder. Den fyrcylindriga motorn är kapabel att producera 105 enheter av hästkrafter vid 6.200 rpm och är en 1,6-liters motor. Dessutom har motorn en hästkrafter i förhållande till vikt på 22,9 pounds /hk.
Säkerhetsinformation och nya specifikationer

Bilen kom med en möjlighet för låsningsfria bromsar, men kom standard med både förare och passagerare sidokrockkuddar. Transmissionen är en enkel automatisk växellåda med fyra växlar i växellådan. 1995 års MX-3 hade en hjulbas på 96,3 inches och en total kör längd 165,7 inches. Den sittplatser var fyra som bilen var utrustad med fyra säkerhetsbälten. Bilen tog vanlig bensin för alla modeller och hade ett bränsle kapacitet på 13,2 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99321.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.