2006 Chrysler Sebring specifikation

Chrysler Sebring är en medelstor bil som är tillgänglig som en sedan, coupé och cabriolet. Enligt Motortrend.com Sebring säljs för $ 20.055. 2006 Sebring är den sista posten av den andra generationen av Sebrings och har olika specifikationer, beroende på trim. Motorns prestanda och ekonomi

2006 Sebring har en 2,4-liters, 2.429 kubikcentimeter motor med 150 hästkrafter. Den Sebring blir 22 miles per gallon i staden och 30 miles per gallon på motorvägen. Den Sebring har en multi-poängsystem bränslesystem som tar blyfri gas i sin 16-liters tank.
Fjädring och säkerhet

2006 Sebring har två skivbromsar som använda ventilerade skivor för snabbare kylning. Med en tjänstevikt på 3,172 pounds, har Sebring oberoende nyckelben framvagn, med en krängningshämmare och spiralfjädrar. Den multi-link fjädring bak har även spiralfjädrar för superb hantering. Fordonet har också en startspärr som hindrar bilen från att köra om det är varmt-wired.
Yttermått och funktioner

2006 Sebring är 190,7 inches lång och 70.6 inches bred. Fordonets höjd är 54,9 inches och hjulbasen är 108 inches. Den Sebring är byggd med kropp sidoprofilsektionen och stötfångare som matchar färgen på bilens paneler. Halogenlampa strålkastare, värmereflekterande glas, är pearl färg, bakruta defogger och automatiska vindrutetorkare också ingår. Addera inredningsdetaljer

2006 Sebring interiör inkluderar en 12 -volts eluttag, luftkonditionering, AM /FM-radio, CD-spelare, 16 kubikfot trunk lastutrymme, blekning Innerbelysning, främre och bakre mugghållare, en förarstol med svankstödsinställning, one-touch fönsterhissar och servostyrning . Sebring sätena högst fem personer och det finns en högtalare i varje hörn av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99270.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.