Audi A5 specifikation

Audi A5 är en lyxig sportbil som finns i två olika stilar, två-dörrars coupé och cabriolet, eller cabriolet. Det kommer också i tre olika nivåer av trim, Premium, Premium Plus, och top of the line Prestige. Varje version finns alternativ som är standard för trim nivå, liksom olika alternativ. Trims

Basen A5 levereras med 18-tums aluminiumfälgar, dimljus och uppvärmda ytterbackspeglarna. Parkeringsbromsen är elektronisk och ratten är insvept i läder. Taklucka, klimatkontroll, och läderklädsel är standard i denna lyxiga sportbil. Den Cabriolet, eller konvertibla version, har en mjuk topp som är infällbar. Premium Plus ger en högre kvalitet på 18-tums aluminiumfälgar, samt LED accenter för bakljus och strålkastare. Sätena är uppvärmd, och det finns ett ljudsystem. Den högsta trim, Prestige, har keyless inresa och lägger till en toppmodern DVD-spelare till ljudsystemet. Alternativ på något trim inkluderar 19-tums aluminiumfälgar, träinredning trim och läderklädsel. För dem som väljer en Cabriolet, kan en hals värmesystem också tillsättas. Addera Powertrain och effektivitet

Audi A5 produceras i en V4 som ger 212 hästkrafter eller en 3.2L V6 som har 265 hästkrafter. Den maxvarv på fyrcylindriga är 4300 rpm. Bilen kan komma i en sexväxlad manuell eller automatisk för V4. Den V6 kommer endast i automatisk. Bränsleeffektivitet A5 är 22 miles per gallon för stadskörning och 30 mpg på motorvägen. Tanken på A5 innehar 16,9 liter som kan få dig upp till 507 miles per tank på motorvägen.
Safety

A5 inkluderar ABS, eller Låsningsfria bromsar som standard. Det finns även krockkuddar på passagerare, föraren, och sida gardiner för optimal säkerhet. Ett alternativ på A5 är den aktiva braking guard som fungerar när farthållaren är aktiverad. Den känner av om en kollision är på väg att hända och primtal bromsarna.
Dimensioner

A5 har tillräckligt utrymme för upp till fyra vuxna. Huvudet rum i fronten är 39,1 i, har den bakre 36 inches. Ansatsen rum i den bakre är 52,8 inches jämfört med framsätet axelbredd på 54,3 inches.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99255.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.