Hur du gör din egen Virtual Car Online

Biltillverkare erbjuder en mängd användbara byggnaden och verktyg handla för att kunna informera och räntor shoppare bil. Du kan praktiskt taget göra någon ny bil på nätet, om du tänker köpa det eller är bara en entusiast som vill lära sig mer om en bil som är tillgängliga. Du kan välja nivåer, optioner, färger och även njuta av en virtuell 360-graders vy av yttre och inre delar som du har lagt till (med de flesta tillverkare). Instruktioner
1

Välj det fordon du vill praktiskt taget bygga och gå till sin tillverkarens webbplats. Välj "USA" från huvudsidan alternativ eller bygga din virtuella bil till ett annat land specifikationer.
2

Hitta ett alternativ på sidan som läser "bygga din egen" eller "bygga och pris." Om du inte ser det direkt, välj din bil från fordon linje upp och väljer att faktiskt bygga det när du ser det alternativet.
3

klicka dig igenom olika nivåer av den modell du välj. Du kan visa vanliga funktioner och börjar priserna. När du bestämmer dig, klicka på den nivå att fortsätta.
4

Klä upp den virtuella bilen i olika färger. Klicka igenom färgprover för att se nyanser på bilen du bygger. Välj interiör färger, liksom. Förstora bilden eller förändring av yttre uppfattning om webbplatsen tillåter.
5

Klicka på "next" eller byta till alternativ eller paket, beroende på vilket som erbjuds. Läs igenom de olika paket information tillgänglig och klicka på beskrivningen bilden eller "?" om du vill ha mer information om paketet eller erbjudas alternativ. Välj någon av de funktioner du vill ha och titta på prisökningen medan du bygger.
6

Lägg olika tillbehör om du vill. Tillbehören är oftast erbjuds av återförsäljare, men du kan se bilen med den medföljande alternativ och kolla priser.
7

Ändra eventuella alternativ som du redan har plockat ut genom att gå tillbaka för att ändra eller börja om från början . Se sammanfattningen när du är klar och skriva ut den om du planerar att handla. Många tillverkare erbjuder också en möjlighet att spara bilen du byggt om du loggar in till webbplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99254.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.