1999 Chrysler Sebring specifikation

Den Sebring är en medelstor bil som säljs av Chrysler. Den Sebring infördes först 1995, och den konvertibla version av Sebring släpptes 1996. Efter Sebring vunnit popularitet i USA, producerade Chrysler en europeisk version av Sebring och släppte denna modell år 2001. Sebrings också sändes till både Kina och Ryssland. Att känna den design och prestanda specifikationer för 1999 Sebring kan hjälpa om du funderar på att köpa en begagnad Chrysler bil. Motor och Specifikationer Effekt

1999 Chrysler Sebring motorn är en 2,5-liters, V6 främre tvärgående motor. Motorblocket är gjutjärn med en lätt legering huvud och överliggande kamaxel och innehöll fyra ventiler per cylinder. Den Sebring använder en multi-point bränsleinsprutningssystem och ger 163 hästkrafter vid 5.500 rpm. Bränsletanken kapaciteten är 16,9 liter, och det tar blyfri gas.
Körning och Specifikationer tillbehör

1999 Sebring har två skivbromsar. Bilen är utrustad med en stål reservhjul i bagageutrymmet under mattan. Upphängningen på Sebring är idrotten orienterade med en tvärlänk i fronten med en krängningshämmare och oberoende spiralfjädrar. Den bakre fjädring är också en tvärlänk med oberoende spiralfjädrar.
Exteriör Specifikationer

Sebring har färgad stötfångare i både fram-och baksidan. Backspeglarna är internt justerbar både föraren och passageraren, och torkarna är intermittent justerbara. Den Sebring har främre dimljus, halogenlampa dubbla strålkastare och en bak-bakruta.
Inredning Specifikationer

Sebring har luftkonditionering, en fast mast antenn, en front upplyst askkopp, och en tillverkare-installerad stereo med AM /FM-radio. Den Sebring kommer också med mugghållare för den främre Sears, en dörr på glänt varning, och fickor och fack inbyggd i dörren för förvaring. Den Sebring har också förarsidan och passagerarsidan sidokrockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99251.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.