Chrysler PT Cruiser Mått & specifikationer

Chrysler PT Cruiser blandar klassiska och moderna stilar med sin retro kropp och eleganta nya interiören. Du kan skräddarsy din Cruiser genom att lägga till en makt soltak eller välja konvertibla version, men de angivna specifikationerna är för standarden Chrysler PT Cruiser Classic. Du kan besöka PT Cruiser hemsida för ytterligare alternativ och alternativa specifikationer. Mått

PT Cruiser är en fyrdörrars bil med en sport utility ram och en maximal kapacitet på fem vuxna. Det är 168,9 inches lång, 67,1 inches bred och 63 inches hög. Det rensar marken av 5,5 inches och väger 3,222 pounds. Den levereras som standard med 16-tums målade aluminiumfälgar och ett däcktryck övervakningssystem.
Prestanda

PT Cruiser levereras som standard med en fyrcylindrig 2,4 liters dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) motor och 150 hästkrafter. De fyra växlad automatlåda hjälper det få 24 highway miles per gallon. Antispinnsystem, normal uppskovsförfarande och låsningsfria bromsar kommer också standard.
Safety

PT Cruiser är utrustad med krockkuddar flerstegs främre och kompletterande sidokrockkuddar som blåsa beroende på graden av påverkan. Chrysler avser bilens ram som en skyddsbur som är utformat för att absorbera energin av en effekt och rikta den bort från passagerarna. Den Insurance Institute for Highway Safety gav PT Cruiser ett G (bra) betyg i sina förskjutna frontala krocktester, men ett P (dåligt) i sin sidokollision krocktest. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) gav den fyra av fem stjärnor i sina krocktester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99235.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.