Hur man hittar en bil med hjälp av VIN-nummer

1981 alla biltillverkare börjat lägga en sjutton-siffrigt nummer för varje bil de gjort. Fordonets identifieringsnummer (VIN) visas på en metallbricka på instrumentbrädan nära vindrutan på förarsidan och igen på en metallbricka på förarsidan dörrkarmen. VIN är visas också på titlar, kort registrering och papper försäkring. Bogsering företag och verkstäder rekord Vins, och privata företag samlar in information för att sammanställa och marknadsföra "Vehicle Reports History." Om allt du har är VIN, kan du hitta lite information om bilen gratis och mer mot en avgift. Saker du behöver
VIN avkodare
Visa fler instruktioner
1

avkoda VIN. Gå till resursen på angelfire.com och klicka på länken för varje siffra, en i taget. Du kan hitta där bilen gjordes, genom vilken företaget, vissa utrustningsalternativ, året specifik produktionsanläggning och det aktuella fordonet serienummer.
2

avkoda VIN automatiskt vid resurs på DMV. org. Ange VIN i det angivna fältet och klicka på "Sök". Nästa skärm visar grundläggande information om fordonet, märke, modell etc. Det kommer också att berätta hur många fordon historia rapporter finns tillgängliga och erbjuder sig att sälja dig en.
3

Köp en fordon historia rapport. Olika webbplatser på Internet erbjuder dem för runt $ 20 till $ 40 med rabatter för volym inköp i september 2010. Historien Rapporten innehåller all reparationsinformation tillgänglig på fordonet, tillsammans med samtliga ägare, inklusive den senaste. Owner kontaktuppgifter kan variera från en rapport till en annan, men du bör åtminstone få namn och adress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99208.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.