2003 Wrangler Soft Top Removal Vägbeskrivning

Mest Jeep-ägare planerar att ta bort deras Wrangler toppar från det ögonblick de lägger ögonen på fordonet. Att köra en Jeep Wrangler ner en strand, spår eller den öppna motorvägen med vinden blåser genom håret är en av de förmåner av att äga och driva en Wrangler. Ta bort din Jeep Wrangler suffletten kan du dold din bil från SUV till cabriolet och låta solskenet i. Instruktioner
1

bort fönstren på jeep s förar-och passagerarsidan. Ta en framruta genom att öppna dörren, ta ett ordentligt tag i fönstret på båda sidor med båda händerna och dra den rakt uppåt tills metall stift är helt fria från dörren.

Bort fönstren tillbaka på en 2003 Jeep Wrangler suffletten genom att nå under läppen där suffletten fäster vid fönstret. Bänd kardborre isär och lokalisera dragkedjan. Packa fönstret helt. När du har uppackade fönstret, fingret under klippet på avsatsen på framsidan och längst ner i fönstret och bända plasten, gjutet stycke loss från läppen som det fäster.

Se till att lagra fönstren någonstans där de inte kommer att skadas. samt
2

gå till baksidan av Jeep öppna bakdörren. Packa båda sidor av ryggen "vindrutan" tills den hänger löst från toppen av Wrangler. Detta stycke kommer inte helt off. Istället måste du lossa den stora, svarta, fällbara kanten längst ner på vindrutan varifrån det klipp på lastbilen. Rulla fönstret tillbaka upp som en scroll så tätt som möjligt. Lokalisera snap-on elastiska klipp på toppen av Jeep s tak. Det finns en på vardera sidan av toppen. Vira dessa runt den hoprullade fönster och knäppa ihop dem för att stödja vindrutan.
3

Stå på baksidan hörnet av lastbilen och lossa baksidan av suffletten från kroppen. Det enklaste sättet att göra detta är att ta tag i botten av hörnen ordentligt med båda händerna och dra ner och ut tills plasten läppen kommer ut av den gjutna kanten.
4

Promenad till dörrarna av Jeep och ser upp till där den översta ansluter till kroppen. Det finns ett stort, svart, plast ledge bredvid störtbåge som toppen är klippt i samma stil som det var på baksidan av jeep kroppen. Stick fingret under kanten på vardera av de två plast, gjutna flikar och bända loss dem från undersidan av gjuten plast som håller dem på plats.

Gör detta på båda sidor av Jeep.
5

Haka solskydden och sväng dem utåt mot jeep dörrar. Lokalisera de två metallclipsen som kommer ner från toppen och kroken på ramen av Jeep direkt ovanför vindrutan. Det kommer att finnas en under varje solskyddet. Ta tag i klippet längst ner och lyfta den uppåt. Det finns en mindre, hooking klämma på undersidan av det första klippet - se till att den också kommer fri av Jeep s metall

Du kan behöva dra ner på klippet något för att få den att släppa..

Lossa klämmorna på vardera sidan av Jeep. Toppen ska börja röra sig bakåt aldrig så lite.
6

tag i toppen och tryck /vik den bakåt. Det är på ett gångjärn-ramsystem, så det kommer att vika tillbaka med minimalt tryck. Det borde gå hela vägen till baksidan av lastbilen och hugga in på området mellan störtbågar och baksidan kläcks. Se till att alla dess delar blir undangömt prydligt för att förhindra det från att fladdra när du kör på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99202.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.