Maruti Baleno Specifikationer

Maruti Beleno var en lyxbil tillverkad av Suzuki 2000-2007. Främst säljs i Indien, var det finns som kombi, sedan och kombi. Det hade olika namn runt om i världen, såsom Esteem. Specifikationer för bilen är fritt distribueras till världen, eftersom Suzuki gjorde bilen bra publicitet. Utanför Mått

Dess yttermått är 166,34 inches i längd, 66,54 inches i bredd och 54,72 inches i höjd. Den har en hjulbas på 97,64 inches, med framhjulen är 56,69 inches isär och bakhjulen är 56.50 inches isär. Den har en markfrigång på 6.69 inches.
Drivlina

Dess motor är en fyra-line cylinder enhet, med en storlek på 1,6 liter. Det är en enkel överliggande kamaxel typ, med fyra ventiler per cylinder. Dess bränsleavgivningssystem är bränsleinsprutning. Bränsleinsprutning är ett system för bränslepåfyllning av motorn som ersätter förgasare. Det påstås att utveckla 91 hästkrafter vid 5500 varv per minut, eller RPM för kort. Överföringen är manuell. Den har 5 växlar, med en backväxel.
Styrning och bromsar

Styrningen är kuggstångsstyrning med power assist. Detta är en mycket vanlig typ av styrsystem som används på många bilar. Bromsarna är också en konventionell typ, som används på många bilar. Fronten är skivbromsen med den bakre är trumbromsar.
Däckstorlek

För Lxi modellen, är däckstorlek 165/80R13. För VXI-modellen, är storleken 185/65R14. Observera att Lxi använder en mindre fälg storlek än VXI, men däcket är lite högre. I själva verket, de yttre dimensionerna av däcken är nästan samma.
Sittplatser

För samtliga modeller är sittplatser två personer fram och tre i baksätet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99201.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.