Hur du returnerar Rental Cars till Florida

Hyra en bil för affärer eller nöje kan göras med lätthet i de flesta stater. Det är tillbaka bilen som kräver drivrutiner för att följa särskilda rutiner för att undvika extra kostnader och avgifter. Florida och Kalifornien fungerar som hyrbil nav under lågsäsong och kan vara en perfekt hyrbil depå för återvändande hyrda fordon, och ibland sparar du pengar på din hyran. För envägshyror eller för rundresor i delstaten Florida, det finns några saker att tänka på när du lämnar tillbaka din hyrbil. Saker du behöver
Biluthyrning
Kreditkort
GPS-system eller lokala kartan
Visa fler instruktioner
Hur Återgå Rental Cars till Florida
1 < p> När plocka upp din hyrbil har de mäklare ge dig hyra namnet bilföretag och adress drop-off i Florida. Det är viktigt att notera huruvida avkastningen kommer att ske vid en flygplats eller annan plats. Du vill inte gå vilse försöker hitta avkastningen platsen.
2

hitta närmaste bensinstation för att hyra bil tillbaka området och om flera stationer är tillgängliga, välj bensinstationen med den lägsta per gallon pris. Medan uthyrningsföretag inte nödvändigtvis kräver att du fyller din bensintank, kommer många att debitera dig otroligt höga priser, så det bästa är att fylla upp på egen hand.
3

Rengör helst papperskorgen och ta bort alla personliga tillhörigheter från den hyrbil. Dubbelkolla under sätet, i bålen och i handskfacket för att säkerställa att du inte har lämnat något bakom.
4

tillbaka nycklarna och avslutade pappersarbete till mäklare på tull vid returcenter . Se till att de markerar ned körsträcka samt halter gas och eventuella skrapmärken innan avresa. Du vill kunna kontrollera alla uppgifter innan du lämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99197.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.