Hur man gör ett klagomål till Ford Motor Company

För mer än ett århundrade, har Ford Motor Co varit ledande inom den globala fordonsindustrin. Baserat i Dearborn, Michigan, dess varumärken är Ford, Mercury och Lincoln bilar, med finansiella tjänster som erbjuds genom Ford Motor Credit Co Inte varje kund är alltid en glad en, dock, och lämna in ett klagomål till företaget i sig är bara en fråga om att kontakta en återförsäljare, skriva ett brev till företagets kontor eller ringer ett samtal till företagets kundtjänst linje. Saker du behöver
kontoinformation (om någon) katalog Paper
Visa fler instruktioner
1

göra anteckningar. Skriv ner orsakerna till ditt klagomål tillsammans med annan information för att stödja det. Bestäm upplösningen du vill se hända som ett resultat av ditt klagomål. Välj sedan om du hellre vill framföra klagomålet skriftligen, per telefon eller i person, eller alla tre. Välj lämpliga stegen nedan.
2

Kontakta en Ford återförsäljare. Be att få tala med chefen och meddela henne om ditt klagomål och alla bevis du har till förfogande för att stödja ditt påstående. Var artig men bestämd. Underrätta förvaltaren om vad du skulle vilja se hända som ett resultat av ditt klagomål. Följ upp med henne i två veckor för att fråga om hon passerade längs ditt klagomål till berörda parter. Addera 3

Skriv en formell anmälan för utskick eller e-post. Formatera ditt brev som alla andra professionell verksamhet brev. Var artig men koncis och rakt på sak. Inkludera relevant information, t.ex. din adress för ett svar och det datum brevet skrivits. Gör en kopia av brevet för din bokföring och skicka den till:

Ford Motor Co

Customer Relationship Center

PO Box 6248

Dearborn, MI 48126 USA

Eller e-posta den använda "Kontakta oss" form på Ford Motor Co: s officiella hemsida.
4

Ring bolagets kundtjänst på 800-392-3673 i USA eller 800-565-3673 i Kanada. Be att riktas till någon som kan hantera ett klagomål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99179.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.