Mercedes Guard specifikation

tyska biltillverkaren Mercedes-Benz introducerade sin första särskilda skydd raden av pansarfordon 1928. För över 80 år, har diplomater, heads-of-statliga och andra ledare som behöver skyddas från skada förlitat sig på Mercedes vakt för att hålla dem säkra när de reser. År 2008 presenterade Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard för att gå med i E-och G-serien, var och en med ett uppbåd av hög kvalitet, hög-säkerhetsfunktioner. Motor och prestanda

2010 Mercedes Guard S 600 har en 5,5-liters, V-12 motor som vevar ut en muskulös 510 hästkrafter. E-Guard modellen har en 5,0-liters, V-8 motor med 306 hästkrafter, och G-Guard-modellen har en 5,0-liters, V-8 motor som ger ut 296 hästkrafter.
Särskilda skyddsnivåer

Daimler Global Media Site säger att alla Mercedes Guard modeller är byggda för att överträffa de vanliga europeiska motståndsrörelsen skyddsnivåer. Hög-Skydd fordon, rankad B4, är de som kan motstå stora ammunition. Högsta-Skydd fordon, rankad B6 eller B7, är de som kan ge resistens mot granater, explosiva laddningar och hög hastighet projektiler. Mercedes Guard S 600 och G-Guard-modellen är både Högsta-Skyddsklass fordon. E-Guard-modellen är en hög-Skyddsklass fordon.
Exterior

Central till Mercedes Guard hållbarhet är integrerad design strategi, vilket innebär att alla de skyddande funktioner i fordonet är inbyggda i skalet av bilen vid produktionen, i stället för att i efterhand. Alla Mercedes Guard modeller är gjorda med rustning tillverkad av glas och plast, samt specialstål som tål kulor. Fönsterkarmar är förstärkta med en stark polykarbonat hjälpa mot splittring. Dessutom är däck gjorda för att köra platt, kan köra även när blåses ut. Allt Mercedes Guard modeller sits fyra passagerare Addera Interiör

, även om G- Guard gör en femte säte valfri. S 600 har alla inre bekvämligheter i vanliga S-klass Mercedes, men lägger till funktioner bara finns som tillval på den andra vakten modeller, inklusive en 19-tums platt-bildskärm, panorama backkamera, arbetsbord och ett kylskåp . E-Guard modellen innehåller en elektroniskt styrd luftfjädring, bakre sidokrockkuddar och en fjärr-manövrerad rullgardin för bakrutan. Som tillval finns intercom och uppvärmd vindruta erbjuds av S 600. Den G-Guard innehåller en särskild kommunikations-och larmsystem, däcktryckskontroll och en nödsituation startsystem.
Tillgänglighet och prissättning

Mellan 600 och 700 Mercedes Guard modeller byggs varje år. Men begäran om S 600-modellen är hemlighetsfull och ofta genom köparens förmedlare. Mercedes har tackat nej till många förfrågningar från köpare inblandade i olagliga aktiviteter. Grundpris för Mercedes Guard S 600 är $ 1,4 miljoner. E-Guard är prissatt på $ 58.102 och G-Guard startar på $ 108,000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99176.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.