Hur felsöker jag BMW 745 Bluetooth ?

Under de senaste åren har BMW varit erbjuder Bluetooth integration över sitt stall av fordon . En av bilarna att dra nytta av detta är flaggskeppet 7 -serien , inklusive 745i , som var tillgänglig form 2002 till 2006. Felsökning eventuella problem kan hjälpa dig att lösa dina problem för Bluetooth-anslutning . Instruktioner
1

Se listan över BMW godkända Bluetooth-telefoner . Endast telefoner som godkänts av BMW är fullt kompatibla med Bluetooth -system . Om din telefon inte är med på listan , kanske det fungerar ändå , men med begränsad funktionalitet .
2

Ställ telefonen i parningsläge för att ansluta den till din BMW . Se telefonens handbok för specifika instruktioner om hur du gör det , eftersom processen kommer att variera beroende på märke och modell , men det måste vara inställd på para -läge med Bluetooth aktiverat för att det ska kännas igen av din BMW .
Sida 3

Kontrollera " Bluetooth-kommunikation aktiv " check -box i Bluetooth Settings på din BMW . Om rutan inte är markerad , kommer du inte att kunna ansluta till Bluetooth-enheter .
4

Ange samma lösenord på telefonen och på din BMW . Beroende på telefonmodell kan du behöva ange lösenord på din BMW först , sedan telefonen , eller vice versa . Lösenordet kan vara en kombination av siffror som du väljer , från en till 16 siffror .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99162.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.