Hur man programmerar en Keyless Subaru Forester

Subaru rekommenderar att föra din Forester i en Subaru återförsäljare för att få en ny fjärrkontroll programmerad. Detta är på grund av komplexiteten hos den avlägsna-programmeringsproceduren. Men är du fri att prova proceduren själv. Så länge du följer processen noggrant, kommer du att kunna synkronisera Subaru fjärrkontroll. Du kan programmera upp till fyra fjärrkontroller till din Subaru Forester. Bara upprepa hela proceduren för varje fjärrkontroll. Saker du behöver
Skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Keyless remote paket. Titta inuti förpackningen för att hitta slip med identifieringskoden på det. Detta är en åtta-siffrig kod som du behöver för att programmera Forester fjärrkontroll. Om du inte har ett paket, försiktigt bända fjärrkontrollen öppna med en skruvmejsel. Du hittar koden inuti. Skriv denna kod ner och dubbelkolla det för noggrannhet.
2

Sitta inne din Subaru Forester. Stäng dörren och få din fjärrkontroll hands. Öppna och stäng luckan förarsidan en gång, och sedan placera nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln från "Lock" till "På" 10 gånger. Gör detta inom 15 sekunder.
3

Öppna och stäng luckan förarsidan igen. En varningssignal ljuder i 30 sekunder. Omedelbart efter klockljudet startar, tryck på "Lock"-knappen på förarsidan dörren ett antal gånger som motsvarar den första siffran i den avlägsna identifikationsnummer. Till exempel, om den första siffran är "7," tryck på "Lock"-knappen sju gånger.
4

Push "Lås" på dörren switch inom fem sekunder in den första siffran med hjälp av " Lock "-knappen.
5

Push" Lock "på dörren byta ett antal gånger lika med den andra siffran i den avlägsna identifikationsnummer. När du är klar, tryck på "Lås" på dörren switch.
6

Upprepa processen för varje siffra. Det finns åtta siffror i alla. När du har matat in alla siffror med "Lock"-knappen, ta ur nyckeln ur tändningslåset för att slutföra proceduren. Fjärrkontrollen är nu synkroniserad med Forester och klar att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99126.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.