Hur öppna bakstycket av en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler har en funktion som kallas en swing grind . Denna bakre swing gate kan du öppna baksidan av din Jeep i fall du behöver för att sätta saker i det bakre lastutrymmet eller ta ut dem . Använda den bakre swing gate för att lägga till och ta bort last är mycket bekvämare än att försöka göra det från baksätet . Öppning på baksidan av Jeep Wrangler är en enkel process som bara tar ett par minuter . Instruktioner
1

Lås upp Wrangler bakdörren . Du kan låsa upp dörren genom att trycka på " Lås upp " -knappen på den nyckellösa fjärrkontroll eller dörren - panelbrytare . Du kan också sätta in din tändningsnyckeln i spåret under dörrhandtaget och vrid den moturs för att låsa upp dörren .
2

Kontrollera att den bakre fönstret är stängt , om din Wrangler är en hardtop . På hardtop modeller , kan en delvis öppen bakruta hindra dig från att öppna den bakre luckan . Skjut den bakre fönstret handtag ( ovanför den bakre dörrhandtag ) ordentligt för att se till att det är stängt .
3

tag i bakre dörrhandtag , som ligger på vänster sida av swing gate . Tryck tummen in avtryckaren .
4

Dra handtaget mot dig för att öppna Wrangler bakdörren . För att stänga bakdörren , släpper tummen från knappen och bestämt styra dörren på plats igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99125.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.