Så här ställer klockradion i en 2000 Honda Civic

Några 2000-modellen Honda Samhällskunskap kom utrustade med en kassettbandspelare (ibland tillsammans med en CD-växlare) medan andra hade en in-dash CD-spelare. Var och en av dessa modeller presenterade en annan digital klocka. Ställa radion klockan på 2000 Honda Civic är en enkel procedur, oavsett vilken radio du har. Processen är liknande, men inte identisk, mellan Civic radioapparater. Instruktioner
Cassette Player Clock
1

Starta din Civic motor eller vrid nyckeln till "II" för att aktivera dess elektroniska komponenter.
2

Tryck och håll " Tape /CD "-knappen i minst två sekunder. Detta tar dig till klockan programmering skärmen.
3

Tryck på fjärde förinställda knappen. Detta är knappen i nedre vänstra hörnet av den förinställda kontrollpanelen. Genom att trycka på denna knapp sätter klockans timme. Tryck upprepade gånger tills önskad timme visas på skärmen.
4

Tryck på femte förinställda knappen för att ställa in minut. Denna knapp är direkt till höger om "Hour"-knappen. Sluta trycka på knappen när rätt tid visas. Slå av tändningen för att spara tid eller vänta 10 sekunder för att automatiskt spara. Addera CD-spelare Clock
5

Starta Civic motor eller vrid nyckeln till " II. " Tryck och håll in "CD"-knappen i två sekunder för att börja programmera klockan.
6

Skjut den fjärde förinställda knappen upprepade gånger för att ställa in timmar. Denna knapp är den tredje från vänster på den förinställda kontrollpanelen.
7

Tryck på femte förinställda knappen upprepade gånger för att ställa in minut. Denna knapp är direkt till höger om den fjärde förinställda knappen.
8

Push "cd" för att spara tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99117.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.