Gremlin Car Clubs i Michigan

The Gremlin förändrat hur folk tittade på bilar och hur bilarna såg ut. Dess unika "kammback" (hackad svans) designen lockade unga bilköpare letar efter ett ekonomiskt alternativ till de stora bilarna av eran. Den Gremlin har producerats av American Motors Corporation och var i produktion från 1970 till 1983. Den Gremlin gick igenom en mängd olika modeller och Anden markerade slutet av Gremlin Line 1983. The Great Lakes Classic AMC Club

The Great Lakes Classic AMC Club är för samlare av bilar tillverkade av American Motors Corporation. Det är en av de Michigan kapitlen i The International American Motors Owners Association. För närvarande finns det över 100 medlemmar i The Great Lakes Classic AMC Club. Medlemskap är öppet för alla intresserade av att bevara och främja alla AMC fordon. Medlemsavgiften är $ 22 per år, eller 11 $ halvårsvis, och med augusti 2010. Klubben har en mängd olika evenemang, publicerar en varannan månad nyhetsbrev, och ger tillgång till AM-Xcentric News linje och gratis platsannonser.

Great Lakes Classic AMC Club &

36960 Brittany Hill Dr

Farmington, MI 48335

313-600-5830

greatlakesamc.org
American Motors Cruisers

American Motors Cruisers är en Michigan kapitel i The International American Motors Owners Association. Denna organisation hedrar American Motors Corporation fordon som tillverkas mellan 1958 och 1988. Deras mål är att bevara, återställa och njuta av alla American Motors fordon, enligt klubben. De har en öppen medlemskap, som gör någon entusiasten att gälla.

American Motors Cruisers

9007 W. Kalamo Road

Belleville, MI 48847

517 -726-0454

clubs.hemmings.com /frameset.cfm? club = amcruisers
AMC Gremlin Club

AMC Gremlin Club är en online klubb utan fysisk högkvarter. De har för närvarande 28 medlemmar, som har tillgång till forum, bilder, video och nyhetsflöden. För att bli medlem måste du öppna ett konto hos Car Gurus eller använd ditt Facebook-konto för att ansluta till klubben. Det finns ingen medlemsavgift men även några organiserade evenemang eller nyhetsbrev. Information är gemenskap och allt innehåll är entusiasten skickats. För närvarande har de 25.971 fans på Facebook. Det är en gemenskap att dela entusiasmen, hjälpa till att hitta sällsynta delar, få hjälp eller bara hitta personer med liknande intressen.

AMC Gremlin Club &

cargurus.com/Cars/autoclub/home-amc- gremlin-ac1032

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99104.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.