Typer av Buicks

Ursprungligen grundades av David Dunbar Buick, har Buick bilar etablerat ett rykte om att vara kvalitet lyxbilar sedan 1903. Medan Buick modeller historiskt lockade äldre kunder enligt Edmunds, har företaget nu ett bredare utbud av fordon som är konstruerade för att dra intresse av yngre konsumenter också. Från och med augusti 2010, har Buick fyra närvarande aktiva modeller med planer för en nykomling på marknaden, som alla erbjuder olika förmåner till livsstilar av alla slag. Regal

börjar så lågt som $ 26.495 i augusti 2010, är ​​Buick Regal en medelstor sedan som avgick den nordamerikanska marknaden efter en spännvidd på drygt tre decennier 1973-2004. Försäljningen i Kina fortsatte efter 2004, och Buick valde att föra Regal tillbaka till Amerika för 2011-versionen, som är utrustad med en slankare design än tidigare modeller och två fyrcylindriga motorer snarare än en V6.

Enclave

Den dyraste av de aktuella modellerna, är Buick Enclave en mid-size SUV crossover idealiska för att ge extra lastutrymme. Consumer Guide Automotive tilldelades 2010 Enclave med en poäng på 79 av 110, med hänvisning till manövrerbarhet som den största kon av modellen. The Enclave finns i sex olika stilar, och får uppskattningsvis 24 miles per gallon på motorvägen.
Luzern

2010 Buick Lucerne gavs ett betyg 7.8 av 10,0 på US News ranking och recensioner, som betygsatt det nummer fem mest prisvärda stora bilar, med priser som börjar på strax under $ 30,000 per augusti 2010. Den rymliga hytten och smidig hantering är bara några av styrkorna i denna full storlek sedan.
LaCrosse

Ursprungligen tänkt som ersättare för den Regal 2004, Buick LaCrosse är en sedanmodell som börjar så lågt som $ 26.000 och är i genomsnitt omkring 30 miles per gallon när den drivs på motorvägen. 2010 års modell som erkändes som "tar ett steg i rätt riktning äntligen" och ges tre av fem stjärnor av Motor Trend finns i fyra olika stilar. Addera Verano

förväntas drabba den amerikanska marknaden under 2011, är Buick Verano en kompakt sedan redan släppt i Kina som Buick Excelle GT. Enligt Insideline, delar Verano ett antal likheter med LaCrosse, även om modellen är mindre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99099.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.