Skillnader mellan LX och EX för Honda Pilots

Honda Pilot är Hondas liten SUV som har funnits i flera år. Dessa bilar kommer i en mängd olika modeller, även känd som utföranden, eftersom de flesta bilmodeller gör. Honda använder två utföranden med olika sina bilar: LX och EX. Dessa två alternativ är tillgängliga med Honda Pilot och betyder nästan ingenting i termer av motorns prestanda, eftersom båda modellerna kommer med 250-hästkrafter V6-motorer. De enda skillnaderna mellan LX och EX är mindre externa mätningar som bara tjänar till att ändra de estetiska överklaganden av de två utföranden. Hjul

LX trim nivå använder stålhjul som sin standard, medan EX använder aluminiumfälgar som sin standard. Båda hjultyper är 17 inches standard.
Längd och vikt

EX är cirka 1,7 inches längre än LX vid 72.7 inches. EX är några pounds lättare än LX, med 2WD EX väger in på 4,310 pounds jämfört med 4,319 pounds för 2WD LX. Den 4WD EX väger 4,504 pounds jämfört med 4,506 pounds för 4WD LX ..
Exteriör

EX-L, eliten trim nivå av EX, levereras som standard med en power moonroof, medan LX inte. Den 4WD EX levereras med uppvärmda speglar, medan både 2WD och 4WD LX komma med bara vanliga speglar. EX levereras med rails, vilket är bra för packning upp kanoter eller cyklar, dimljus och kromade avgasrör tips, som alla LX saknar. Addera inredningsdetaljer

Den LX levereras med en vanlig luftkonditioneringssystem, medan EX levereras som standard med en avancerad "tri-zone" klimatkontroll, som också justerar fukt och luftfilter. EX-L är tillgängligt med DVD-spelare i baksätet samt en Bluetooth-länk och läderklädda ratten, av vilka ingen är tillgängliga på LX. EX-L levereras också med uppvärmda framsäten och läderklädsel. Den LX levereras som standard med bara trasa seats.The EX levereras med en standard sex-skivors CD-spelare och XM radio, medan LX kommer med bara en single-disc CD-spelare och standard FM-radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99098.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.