Hur får man gratis information Car Fakta

Det finns flera sätt du kan få gratis fakta om en bil du äger eller planerar att köpa. Om fordonet är nytt eller begagnat, kan du hitta en mängd information om statliga och tillverkare webbplatser. Återförsäljare kan även tillhandahålla service eller historik fakta för din bil, och även hämta information. Se till att du forskning alla källor helt för att avgöra om ett fordon är den rätta för dig. Instruktioner
Safety
1

Hitta säkerhetsinformation om den ursprungliga fordonet fönstret klistermärke, om möjligt. Om forska en ny bil, titta på fönstret klistermärke publiceras på fönstret. Om forska en begagnad bil, titta in i handskfacket - den ursprungliga ägaren kan ha hållit det där
2

använder Internet som en vägledning.. Safercar.gov, en statlig webbplats för att informera allmänheten om krocktest och betyg rollover utförd av National Highway Safety Trafikkontoret, ger testresultaten för fordon, däck och även bilbarnstolar.
3 < p> Klicka på länken märkt "Sök 5-stjärniga Safety Ratings" för att starta din faktum-kontroll. Jämför olika tillverkare fordon för att se jämförelser för samma typer av stilar karossen. Till exempel kanske du upptäcker att de flesta stadsjeepar har en lägre rollover rating. Genom att forska samma typer av fordon, kan du vara säker på att ett fordon är i linje med kroppen-specifika säkerhetskrav betyg.
Information om återkallelse
4

Använd Safercar hemsida att hitta recall informationen för ett fordon. Klicka på "Fel & påminner" alternativet från hemsidan. Klicka på "Sök i vår databas recall" för att lokalisera minns information om ett fordon.
5

Ring en återförsäljare som säljer samma märke fordonet som den du forskar. Se till att du kallar en ny-bilhandlare.
6

Be att få tala med serviceavdelningen. Ge servicetekniker med ditt chassinummer (VIN) så att han eller hon kan köra en rapport på din bil-återförsäljare har tillgång till alla rapporter tillverkare minns från din VIN. Om du har öppna återkallelser, kan du få din bil minns fast gratis.
Fuel Economy
7

Gå till Fueleconomy.gov, en statlig webbplats källa som ger fakta för konsumenterna. Du kan granska viktig information bränsleekonomi och fakta om bilens miljöpåverkan.
8

Klicka på "Jämför sida vid sida" från huvudsidan. Välj din modell år på nästa sida, den gör och sedan välja den modell. Välj vilken motor och växellåda du har i din bil.
9

Titta på nya bil fönstret klistermärke, om du forskar en ny bil. Gas körsträcka och utsläpp listas på etiketten.
Andrahandsvärdet och Alternativ
10

Gå till en bedömning webbplats, såsom Edmunds eller Kelley Blue Book. Hitta det alternativ som gör att du kan forskning använt-eller ny-bil värden för köpare. Du kan mata din plats, år, märke och modell. Du blir ombedd att sätta i valfria funktioner, vilket kan låta dig veta några av de tillägg som finns eller fanns tillgängliga för din bil.
11

Granska alla värden som du vill veta om . Du hittar inbyte, privat försäljning eller detaljhandel FAKTA Pris om ditt fordon.
12

Titta på värdet resultatsidan för ett "betyg" alternativet. Professionell betyg är användbara. När du klickar på den professionella översyn, kan du läsa om alla förändringar till det aktuella fordonet året, tillsammans med bilmodell historia och fakta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99091.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.