Hur man arbetar en Scion Radio

Scion radioapparater är användarvänliga och har många funktioner. Om du nyligen har köpt en Scion fordon, kanske du behöver lite hjälp verksamhet någon av radions funktioner. Förutom att ha en vanlig AM /FM-radio, är Scion radion en standardfunktion i en CD-spelare. Senare modeller har även ett system för iPod-integrering som gör att du kan styra din iPod via reglagen på stereon. Vissa modeller har också satellit-radio. Instruktioner
Ställa in snabbval
1

Tryck på "PWR"-knappen i det övre vänstra hörnet för att slå på radion. Tryck på "FM" eller "AM /SAT"-knappen för att välja önskat frekvensband.
2

Vrid stora multiväljaren ratten till vänster för att ställa in ratten. När du når en radiostation som du vill spara dina förinställningar, tryck och håll "Preset 1" tills du hör ett pip. Detta sparar den inställda stationen till den första förinställda.
3

Upprepa proceduren för att ställa in förinställningar två till sex, om så önskas. När du vill komma åt en av dina förinställda stationer, trycker du bara på motsvarande snabbvalsknapp. Addera Spela en CD
4

Tryck på "PWR"-knappen för att stänga av Scion radio på. Sätt in skivan i CD-facket med ansiktet pekade uppåt. CDn börjar spela automatiskt.
5

Tryck "Preset 2" för att hoppa framåt till nästa spår. Om du vill backa, tryck "Preset 1." För att spola fram till en viss punkt i spåret, tryck och håll "Preset 2." För att spola tillbaka, tryck och håll "Preset 1."
6

Tryck "Preset 5" för att använda "Random"-funktionen. Denna funktion väljer slumpmässigt nästa spår. Om du vill repetera ett specifikt spår, tryck på "Preset 6." Tryck igen för att stänga av funktionen.
7

Tryck på en knapp för ett annat ljud urval (FM, AM /SAT, etc.) för att lyssna på en annan ljudkälla. Om du vill växla tillbaka till CD, tryck på "Disc." Om du vill mata ut skivan, tryck på "Eject"-knappen i det övre högra hörnet. Addera Använda iPod
8

Tryck på "PWR"-knappen för att förvandla din Scion radion på. Fäst dockning kabeln till din iPod. Detta är samma kabel du ska använda för att överföra låtar från datorn.
9

Anslut USB-änden av dockningskabeln till Scion USB-port. USB-porten är antingen placerad bredvid mugghållaren eller bredvid parkeringsbromsen, beroende på vilken Scion modell du har. Tryck på "iPod /USB"-knappen på din radio
10

. Använd "Preset 2"-knappen för att hoppa framåt ett spår eller använd "Preset 1"-knappen för att hoppa bakåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99090.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.