Vad är en Vogue Coach?

Vogueing är en dansform. Dans rörelser görs som i slutändan leder till en period av frysning i en position, eller slå en pose. Vogueing infördes på 1960-talet och sedan dess har folk, låtar, musikvideor och tv-program tog dansform framåt, i allmänhetens ögon. Men händer flesta vogue dansar fortfarande i underjordiska bög och transvestit klubbar. Historia

Vogueing är en dansform som startades i Harlem på 1960-talet. Det började i Social Club hus besöks av homofile och transvestiter och började som en parodi av omslag Vogue. Dansaren skulle posera och olika poser gjordes till ett sömlöst flödande dans. Jody Watley var den första konstnären som presenterar modet dansa i musikvideos för "Still a Thrill" och "Vänner". Men det var Madonnas låt "Vogue", släpptes den 20 mars 1990, som gjorde vogueing vanliga över hela världen. Låten nådde nummer ett i över 30 länder världen över. Världen visste vogue dans som "Strike a pose, det finns inget att det."
Vogue Styles

Vogueing indelas i två stilar. Det finns gamla sättet vogueing, vilket är merparten av de vogueing drag som skapades på 1960-talet genom 1980-talet och nya sätt vogueing som är allt från 1990-talet framåt. Gamla sätt voguing har en stil som är mer inriktad på akrobatik och rörelser vätska. Gamla sätt vogueing har vätska kroppsrörelse när man dansar som berättar en historia, och rörelserna dansande leda till en stillbild pose. Gamla sätt vogueing jämförs ibland med flytande MIME rörelser. Nytt sätt vogueing fokuserar på fysisk flexibilitet och lätt-i-hand illusioner. Nytt sätt vogueing inte längre inriktad på flytande rörelser, utan snarare införliva överraskning rörelser och effekter med rytmen och tonen i musiken. Nytt sätt vogueing har vuxit till att omfatta kampsport, modern dans och gymnastik rörelser.

.
Vogue Coaches

En Vogue coach är en vogue dansare som undervisar eller koreograferar vogueing eller vogue rutiner dans. Det finns ingen formell utbildning för en vogue tränare. Många vogue tränare är det bästa av de bästa voguers och har vunnit vogueing tävlingar, fortfarande huvudsakligen hålls i bög och transvestit barer och klubbar. Många vogue tränare få sin start hjälpa undervisa och koreografera rörelser för bög och transvestit festspel. Vogue coacher kan hjälpa individer förbereda sin vogue dans, eller hjälpa en grupp eller dans trupp lär rörelser och koreografera en rutin. Vogue tränare kan avancera till utbildning och koreografera vogue rutiner för Hollywood, såsom musikvideor, TV-program och filmer. Addera Willi Ninja

Willi Ninja var smeknamnet som farfar till Vogue. Han var en av de första modet tränare, och genom sin undervisning, hjälpte han flyttade vogueing från klubbscenen till den offentliga scenen. Han blev den mest framstående figurerar i samband med vogueing.

På 1980-talet Willi Ninja öppnade en New York-bög och transvestit klubben heter, House of Ninja. House of Ninja presenterade vogueing tävlingar, och snart bildade Willi Ninja egen danstrupp med dansarna ofta i hans klubb. Han undervisade dessa dansare nya rörelser och koreograferade rutiner. Han tog därefter dansskådespelartruppen till andra klubbar i området och visade upp sina färdigheter.

Willi Ninja huvudrollen i en prisbelönt dokumentär med titeln 1990 "Paris is Burning." Detta var den första filmen eller dokumentär som presenterade vogueing och drag queen vogue scen. Även under 1990-talet Willi Ninja undervisade vogueing på klubbar runt om i Europa och Japan. Hans stora genombrott kom i mitten av 1990-talet när han började modellering i modevisningar. Han arbetade med designers som Jean Paul Gaultier och Thierry Mugler. Han lyfte sin vogue poser och undervisade andra landningsbanan modeller, såsom Naomi Campbell promenader och poser. Han arbetade också med Paris Hilton, och lärde henne hennes signatur röda mattan sashay.

I början av 2000-talet öppnade han upp Elements of Ninja, en modellagentur, men ändå gjort vogueing högsta prioritet, dansa på "Americas Next Top Model "och" Jimmy Kimmel Live. "

Willi Ninja dog i september 2006 från AIDS komplikationer vid en ålder av 45. Addera Future

Vogue dans fortsätter att ha påverkan på TV-program och musikvideor. Sommaren 2009 hade MTV: s USA: s Best Dance Crew en dans besättning kallas Vogue Evolution, som var den första öppet homosexuella och transpersoner grupp att delta i showen. Deras danssteg och stil togs från vogue dans, och även om de inte vann, presenterade de en ny generation till vogue dans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99085.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.