Hur man läser ett VIN-nummer på en Land Cruiser

Varje Land Cruiser som tillverkas har en unik identifieringskod kallas Vehicle Identification Number (VIN). VIN har både numeriska och alfa tecken som är tilldelade enligt fordonstypen. VIN innehåller all den information som krävs för att identifiera lastbilen från där det tillverkades till den specifika modell av lastbilen. Du måste kunna avkoda varje specifik karaktär för att läsa VIN numret av Land Cruiser. Instruktioner
1

VIN-nummer på en Land Cruiser ligger på instrumentbrädan på förarsidan. Det visas bäst genom att betrakta den genom vindrutan från utsidan. Alternativt, kan du hitta det VIN-nummer på din bil handbok, din köpekontraktet och din bil registrering.
2

Separera VIN-nummer i delar. VIN har 17 tecken. De tre första siffrorna anger antalet Tillverkare Identification. Den första siffran är det land bilen tillverkades, till exempel J för Japan. Det andra tecknet är det tillverkaren, vilket i detta fall skulle vara T för Toyota, som gör Land Cruisers. Det tredje tecknet beskriver den typ av fordon som i detta fall, är en lastbil.
3

dechiffrera de kommande fem tecken som beskriver Land Cruiser. Dessa tecken beskriver motortyp, produktlinje, modellbeteckningen, serien och fasthållningsanordningen. Till exempel kommer den produktlinje uppge Land Cruiser för detta fordon.
4

Identifiera de kommande tre bokstäver som är Land Cruiser s produktionssiffror. De beskriver VIN validering, bilens årsmodell och anläggningen där lastbilen tillverkades.
5

Titta på de sista sex tecknen som är Land Cruiser unika serienummer. Detta nummer tilldelas fordonet i enlighet med sitt beslut i produktionsprocessen för Land Cruiser-modellen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99070.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.