Hur man kör en manuell Snabb

En manuell växellåda bil är oftast kallas en pinne skift eftersom föraren manuellt manövrera växlingar i stället för överföringen . Föraren bestämmer vilken växel transmissionen måste vara i via växelspaken . Att köra en bil med manuell växellåda ger dig mer kontroll över fordonet i fråga om hantering , prestanda och , slutligen , hastighet . Instruktioner
1

Lär dig att spela växlar ut . Denna teknik innebär att vänta tills det är absolut nödvändigt att byta växel . dvs , när du hör ljudet av motorn och växlar nästan slipning . Till exempel , om du går från 25 MPH på ettans växel hela vägen till 35 i den andra , har du två eller flera växlar kvar att gå fortare .
2

Titta på din RPM indikator . Du vill inte skicka in den röda , men du kan driva det lite längre än vanligt.
3

Öppna upp bilen i tredje sedan fjärde , få upp till 50 eller 60 mph .
4

Skift i femte sedan sjätte växeln , om bilen har det övre intervallet , för att nå högre hastigheter . Men kom alltid ihåg de skyltad hastighet . Som av 2010 , Texas och Utah är de enda stater med en övre hastighetsgräns på 80 MPH på vissa avsnitt av motorvägen . Överväga att ta bilen till en sluten bana där du kan säkert och lagligt pressa sina gränser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99065.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.