Information om 2006 Dodge Cummins

2006 års Dodge Cummins är en version av Dodge Ram 4x4 diesel truck-line. På grund av dess många fördelaktiga funktioner som gör den till ett utmärkt lastbil för transport, samt off-road körning, kan Dodge Cummins Turbodiesel lätt utföra en mängd tunga funktioner. Motor

2006 Dodge Cummins levereras lager med en 325-häst, 5,9-liters turboladdad Cummins dieselmotor. Motorn har en enorm mängd energi, vilket gör att Cummins vara en utmärkt lastbil dragande tunga laster. Dieselmotorn är en av de viktigaste punkterna där 2006 Ram skiljer sig från tidigare modeller. Motorn är byggd för att vara mer ren, effektiv och tystare. Addera Strålkastare Moduler

tunga Ram är utrustad med stora, kantiga strålkastare moduler som är 22 procent ljusare och har en 40 procent bättre balk spektrum än föregående bilmodell från året innan.
rymliga interiörer

Liksom tidigare modeller, 2006 Dodge Ram Quad Cab har också en hel del utrymme inne i bilen, men det har fått en makeover på insidan av fordonet, vilket inkluderar en mittkonsol som ger flera underhållning alternativ och nya platser, inklusive valfria skålade säten. De läder och trä accenter som används i bilen ger en rik och sofistikerad miljö.
Driver Friendly & Nya funktioner

Ändringar i Dodge gör mer det användarvänligt för den person som kör fordonet. Till exempel är instrumentpanelen kluster placeras under ett kluster-panna, som minskar bländning. Dessutom är en ny bredare mittkonsol utrustad med ett nytt ljud-och värmesystem och lätt åtkomliga reglage för ventilation och luftkonditionering.
Bränsle och Cruising Range

Ram har också en 34-liters bränsletank. Den Cummins Turbodiesel I motorn ger en marschfart utbud på över 450 miles i stadstrafik. I långväga körning-på grund av diesel-Ram 2500 4x4 kan komma över 20 miles per gallon på motorvägen, vilket är imponerande med tanke på att fordonet vikter över £ 12.200.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99055.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.