Bil Fakta om 1992 års Buick LeSabre

En full-size bil av en av de äldsta biltillverkare i världen, genomförde 1992 Buick LeSabre på namnet arv genom att bli USA: s mest sålda bil i sin klass för det året. Även efter Buick slutat tillverka den LeSabre, är fordonet modellen fortfarande känd som en av de bästa Buick modeller som har byggts. Storsäljaren

1992 LeSabre utgör endast en av Buicks fullstora bil erbjudanden från detta år. De andra inkluderade Invicta, Electra, och Electra 225. Bland dessa 4 namnskyltar, var LeSabre bästsäljaren från 1992 och modellen gick på att skapas längre än sina motsvarigheter.
Look

1992 LeSabre gavs en makeover med en mer rundad insida för en mer modern och aerodynamisk utseende och känsla. Den har en oval grill, wrap-around strålkastare, parkeringsljus och markörer sida.
P Det gavs också en längre kropp än tidigare modeller. De 200 inches lång hjulbas gav det en mer rymlig interiör, samt lagt till bagageutrymmet.

Bilen är endast tillgänglig som en 4-dörrars sedan i två utföranden --- den LeSabre Custom, vilket var den basmodell, och LeSabre Limited, som var bilens premie trim. De tidigare modellerna var i coupé, sedan och kombi-modeller, men på grund av biltillverkarens beslut att trappa ner, har dessa modeller sjönk 1992.
Ström

Den LeSabre traditionella V8 ersattes med en 3,8-liters V6 som kan leverera 170 hästkrafter. Den 1992 LeSabre var tillgängliga i en elektronisk 4-växlad automatisk eller manuell växellåda. Addera Safety & Security

bättre utseende och makt var inte de enda aspekterna på utvecklarnas sinnen med 1992-modellen. Den LeSabre ingick också ett förarsidan krockkudde, pass-knappen --- GM: s stöldskydd, barnsäkra bakre dörrlås och fönsterhissar. Addera Erkännande

Bortsett från att vara en storsäljare, blev 1992 års Buick LeSabre tilldelas också familjens bil av året tilldelning av Family Circle Magazine. Bilägare röstade det vinnaren grund av bilens driftsäkerhet och tillförlitlighet. Den fick också en "bästa köp" påskrifter från ConsumerGuide.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99047.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.