Hur du återställer en Takkonsol i en Chrysler Town & Country

Chrysler Town and Country minivan är utrustad med en overhead -konsol . Denna konsol innehåller ett fordons - informationscentrum , som visar viktig information som t.ex. temperatur och miles per gallon . En del inställningar kan återställas . De nollställbara inställningar är genomsnittlig bränsleekonomi , avstånd tills den är tom , trippmätare och förfluten tid . Du kan antingen återställa en individuell inställning eller återställa alla inställningar på en gång . Den overhead - konsolen återställning är tillämplig på samtliga Town and Country modeller tillverkade från 2001 till 2007 . Den information center på 2008 och nyare modeller ligger inom vägmätare klustret . Instruktioner
1

Vrid motorn på . Tryck på " Step " -knappen på höger sida av konsolen tills en av nollställbara inställningar visas på takkonsolen .
2

Tryck på " Reset " -knappen på vänster sida av konsolen för att återställa den visade inställningen . Till exempel , om du ville återställa den genomsnittliga bränsleekonomin , tryck på " Reset " med den genomsnittliga bränsleekonomi visas .
3

Tryck " Reset " två gånger inom fyra sekunder för att återställa alla inställningar på takkonsolen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99045.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.