95 Chevy Silverado specifikation

Inte en hel del innovation gick in i lastbilen design från Chevrolet kallas Silverado. I själva verket har den modell stannade faktiskt densamma under 2010, med en originell och fantasilöst namn 1500 och med Chevy Silverado är en lägre-end version och GMC Sierra är en uppgraderad modell av samma lastbil. Storlek Specifikationer

Tidiga modeller av Silverado lastbil återspeglas i 1995 års version kategoriserades som en halv-tons full-size pickup. Dessa var lätta lastbilar inom design och erbjöds i flera dörrpaket (tvådörrars liten hytt, tre-och fyra-dörrars förlängd hytt och ett gångjärn fyrdörrars besättningshytt). Dessutom hade flaket själv tre alternativ samt med standardutrustning säng (78,7 inches), en kort säng (69,2 inches) och en förlängd säng (97,6 inches).
Cylindervolym och Transmission

Silverado paket som erbjuds en V6-motor byggd kring en Vortec 4300 modell, en V8-motor med samma design, och tunga moment V8 Vortec 5300 motorblocket. Motorerna har uppgraderat ytterligare styrka i senare modeller släpptes fem år senare. Även diesel versionerna var möjligt, hade de vanligaste produktions objekt en 5.0-eller 5.7-liters vanlig bensinmotor i kombination med en fyrväxlad automatlåda. Bakhjulsdrift var känd som en C1500, och fyrhjulsdrift var känd som en K1500. Maskinens säkerhet folk var inte
Safety betyg

nöjda med Silverado designen. I själva verket, med främre krasch betyg från stötar tester Chevrolet mustered bara en övergående totalpoäng på "marginell". De fattiga grade skäl berodde på svag ram integritet och floppa runt för föraren (roll-spelas av en krockdocka). Som sagt, den krockdocka inte spela betydande skador i testerna, var så den slutliga slutsatsen oavgjort på säkerhet Silverado.
Resultat över tiden

Den Silverado hade lyckats överleva tidens tand. Medan det gjorde lida erinrar angående användning av särskilda oljefilter, ägare verkar ha varit nöjda med tillförlitligheten i lastbilen. De flesta av de goda recensioner tenderar att vara associerade med den starkare motorn V8-modellen snarare än ekonomin V6 versionen.
Nöjda ägare

ägarna verkade allmänt ha varit glad över livslängden på lastbilsmodell. Medan det finns enstaka klagomål av läckage, angav 80 procent av användarna rapporterar i en undersökning att de skulle köpa trucken igen ges chansen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99016.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.