Hur man programmerar en Ford Explorer Key

Andra, tredje och fjärde generationens Ford Explorers (1995 till 2010) kommer med Fords SecuriLock nyckelsystem. Som med många moderna fordon, använder detta system ett datachip för att minska sannolikheten för stöld. Det finns nackdelar med systemet. Inte alla nycklar kan programmeras att veva bilen - bara Fords SecuriLock nycklar kan. Dessutom kan knapparna endast programmeras om du redan har två fungerande nycklar. Detta är användbart för att programmera en extra nyckel. Upp till åtta nycklar kan programmeras till din Explorer. Om du inte har två arbetsgrupper nycklar, kommer en Ford-återförsäljare måste radera de gamla koderna och programmera knapparna med Fords scanner och programvara. Enligt Explorer bruksanvisning, kan det bli kostsamt. Det är bäst att programmera flera reservnycklar, om du skulle tappa originalen. Saker du behöver
SecuriLock nyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en Ford SecuriLock nyckelämne från din Ford-återförsäljare. Detta är den enda typ av nyckel som kan programmeras till din Explorer.
2

har nyckeln skär för att matcha dina befintliga nycklar. Din Ford-återförsäljare kan klippa nyckeln för dig, eller så kan du ha en bil låssmed skära nyckeln.
3

Infoga en av dina närvarande programmerade nycklar i tändningslåset cylindern. Vrid denna knapp till "On" läge i minst tre sekunder (men inte längre än 10). Vrid nyckeln till "Off" och ta bort det.
4

Sätt din andra arbetar nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On" läge under minst tre, men inte längre än 10 sekunder. Vrid nyckeln till "Off" och ta bort det.
5

Sätt in nyckeln du vill programmera in tändningen cylindern inom 20 sekunder för att ta bort den sista knappen. Vrid nyckeln till "On" läge under minst tre (men inte längre än 10) sekunder. Vrid nyckeln till "Off" och ta bort det.

Återinsätt nyckeln och försöker starta motorn. Om det vevar, var förfarandet framgångsrik. Om den inte gör det, vänta 20 sekunder och försök hela proceduren igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99013.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.