Information om 2006 Ford Fusion Sel V6

Den SEL V6 var den högsta trim nivå finns på Ford Fusion sedan för 2006-års modell. SEL V6 hade en ursprunglig MSRP av $ 21.710 i sin grundform, men flera paket och funktioner fanns tillgängliga mot en extra kostnad. 2006 Fusion kategoriseras som en mellanstor bil, en klass med Honda Accord, Toyota Camry och Nissan Altima. Funktioner

Fusion SEL V6 levereras som standard med en power-förarsäte, läderklädda ratten, 17-tums aluminiumfälgar, elektriska fönsterhissar, power-lås, fjärr-keyless inresa, en CD spelare och en färddator som visar genomsnittliga miles per gallon. I stället kommer som standard med betydande funktioner jämfört med andra modeller, presenterar SEL V6 möjlighet att få vissa funktioner som inte finns på några andra lägre-utföranden. Sådana funktioner inkluderar läderklädsel, uppvärmda säten och en taklucka.
Recensioner och betyg

MSN rapporterade Autos att Fusion V6 motor var "imponerande", och att dess sex -stegad automatisk växellåda var "lyhörd." MSN noterade också att det var "rymlig" och "stabilt byggda."

Edmunds.com sade 2006 Fusion är "A solid amerikansk sedanmodell som är rolig att köra, med en rymlig, bekväm inredning." Sajten berömde V6 motorn, men också kallade det "lite vild."

Kelley Blue Book allmänt prisade Fusion, men också nämnde, "Även om motorn val är tillförlitliga och ekonomiskt, det bästa av det japanska konkurrens stillbilder verkar ett steg framåt. "

JD Power and Associates betygsatt 2006 Fusion vid tre-och-en-halv av fem för initial-mekanisk kvalitet.

Fusion fick fyra stjärnor (av fem) i varje crash-testet kategori från NHTSA.
Specifikationer

2006 Fusion SEL V6 fanns i 10 exteriöra färger, inklusive Titan Grön Metallic, Tungsten Silver Clearcoat Metallic och Dune Pearl klarlack Metallic. Tre invändiga färger erbjöds: Medium ljus sten, Charcoal Black och Camel
p Det rider på en 107,4-tums hjulbas, medan dess totala längd är 190,2-inches.. Fusion bredd är 72,2-inches, och dess höjd är 57,4-inches. Dess lastvolym är 15.8-kubik-meter.
Prestanda och bränsleekonomi

Fusion SEL: s V6 motorn är en 3.0L som producerar 221 hästkrafter. Detta är en ökning med 61 hästkrafter över Fusion fyrcylindrig motor. SEL V6 är parad med en sexväxlad automatlåda, jämfört med en fem-växlad automatlåda i den fyrcylindriga modellen. Enligt Cars.com kan Fusion SEL V6 nå 60 mph på 6.89 sekunder. Bränsleekonomi är 21 mpg i staden och 29 på motorvägen, något lägre än den fyrcylindriga motorn rating av 23 mpg i staden och 31 på motorvägen. På grund av den stora effektökningen är nedgången förväntas.
Relaterade Fordon Till Salu

2006 Ford Fusion SEL V6 delar dess chassi och andra komponenter med den första generationens Mazda 6, som infördes 2003, flera år före sammanslagningen. SEL V6-modellen är jämförbar med Mazda 6 S-Grand Touring-modellen.

Två bilar säljs under Fords varumärken, Mercury Milan och Lincoln MKX (ursprungligen kallades Zephyr), också dela huvudkomponenter med Fusion. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99005.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.