BMW Z4 Information

BMW Z4 är en sportbil med en bakhjulsdriven tåg tillverkas av det tyska ägda bilföretaget, BMW. Z4 Modellen ersätter faktiskt Z3 sportster men försöker trotsa befruktning med ett helt nytt utseende. Den Z4 kommer i både en cabriolet modell och en coupé. Historia

BMW Z4 började tillverkas 2002. De första modellerna av Z4 inkluderade både kupéer och roadsters. Den coupe utsågs E85, och roadster utsågs E86. Den andra generationen av Z4 producerades under 2009 och är en infällbar hardtop coupe. Addera Z4 Design

Z4 designades av BMW designern Anders Warming i Danmark. Uppvärmningen säger att BMW ville göra ett uttalande med detta fordon. Bilen var att vara olik alla andra BMW tillverkas i år tidigare. Det finns några liknande funktioner, såsom runda bakre bakljus, som påminner om BMW: s producerade under 2002, men totalt Z4 är tänkt att vara en unik bil uttalande. Den unika designen inkluderar två bälte linjer, som startar vid strålkastaren och kröker uppåt mot den bakre sidostycket. Och den andra att bildas runt sittbrunnen ledge.
Z4 Manufacturing

plåt som används för att producera Z4 är tredimensionell. Konstruktionen kräver att plåten införliva konstanta visuella vändningar. Huven på Z4 är också den största enda stycke aluminium som någonsin gjorts för en BMW.
Technologies och prestanda

plåttak i den andra generationen Z4 både öppnas och stänger på under 20 sekunder. Den andra generationen har också en förbättrad iDrive system som innehåller ett navigationssystem på en 8,8 tums skärm, med bättre grafisk presentation, och en optimerad navigeringsmenyn. Z4 har bättre Kördynamik tack vare en 50/50 viktfördelning, bakhjulsdrift och ljus-frame. Z4 kan gå från 0 till 60 mph på 5,1 till 5,6 sekunder, beroende på modell. Den har också en maximal hastighet på 150 mph.
Mer Room

Huvud-och svängrum något har förbättrats i den andra generationen Z4. Också graden av komfort kommer in och komma ut ur fordonet har något förbättrats under den första generationen. Det finns också mer utrymme för förvaring bakom baksätet, och lagt förvaringsmöjligheter i kupén.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99004.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.