Hur kan jag få betalt för att köra bil?

"Få betalt för att köra" program är populära över hela USA och Kanada. Du får betalt för att köra egen bil, som du har tillåtit företag att marknadsföra sina produkter och tjänster. Vissa företag erbjuder även gratis bilar för dessa program. Betrakta det en reklamkampanj, som liknar taxi annonser och skyltar. Instruktioner
1

Förstå begreppet "bil wrap," termen för att förvandla din bil till en rörlig skylt. Du kan registrera med en bil wrap tjänsten, men innan du gör bör du veta hur du kommer att betalas kontant för att köra en bil med ett vinyl omslag annons sträckte över karossen. Alla är inte bekväma med tanken, och därför tar er tid att avgöra om du är villig att göra det. Se Resurser nedan för mer information om bil wraps.
2

få registreras med en populär bil wrap tjänsten. Några av de legitima företag är Auto Wraps, My fri bil och fri bil (autowraps.com, myfreecar.com och freecar.com.
3

Undersök noga så att du kan välja ett legitimt företag . (Du ska inte behöva betala en avgift för att registrera dig med ett företag som är legit.) Kontrollera flera källor när man undersöker bolag. Fråga andra personer som kan ha varit i den här branschen under en tid. också, leta efter recensioner av bil wrap företag på Internet.
4

Var beredd att ge information till bilen wrap företaget. Detta kan inkludera din postadress (bostäder och arbete), fordonstillverkaren, modell, färg, år och årlig körsträcka. gång du är godkänd av företaget, kommer din bil att täckas i ett omslag med annonser över det och du kommer att få betalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99002.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.